iPad mini 7. generácie môže vyjsť ešte tento rok

Najväčšou novinkou tejto jesene je nepochybne iPhone 15 Pro. Spoločnosť Apple však zrejme plánuje v nasledujúcich týždňoch či mesiacoch predstaviť zopár ďalších zariadení.

Jedným takým zariadením by mohol byť nový iPad mini 7. generácie. Tvrdí to server DigiTimes s odvolaním na svoje zdroje z dodávateľského reťazca spoločnosti Apple.

“V druhom štvrťroku zaznamenali predaje iPadov vyšší pokles predajov oproti tabletom od iných výrobcov. Kombinované predaje iPadov tak vo výsledku zaznamenávajú pokles už druhý kvartál po sebe. Podiel však bude rásť v druhom polroku kvôli priebežnému dopĺňaniu stavov v treťom štvrťroku, ako aj kvôli objednávkam nového malého iPadu v štvrtom štvrťroku,” uvádza DigiTimes.

O možnosti predstavenia nového iPadu mini však hovorí aj Mark Gurman z portálu Bloomberg. Rovnako tak sa o existencii siedmej generácie iPadu mini zmienil ShrimpApplePro na sieti X (Twitter). Vyzerá to však, že zariadenie si prejde skôr len vylepšením výkonu, než aby došlo k rozsiahlej aktualizácii zariadenia. Treba však dodať, že terajší iPad mini disponuje čipom A15 Bionic, ktorý poháňal aj iPhone 13 a iPhone 14.

Zdroj: DigiTimes

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť