Apple môže predstaviť ohybný MacBook už v roku 2025

Niektorí výrobcovia prezentujú ohybné displeje ako budúcnosť prenosnej elektroniky, a zdá sa, že na vlnu naskočí v najbližších rokoch aj Apple.

Ten však zrejme nepripravuje ohybný telefón, ale ohybný počítač. Podľa analytika Rossa Younga by mal Apple v roku 2025 uviesť na trh nový MacBook, po ktorého celej vnútornej ploche nájdeme ohybný displej. Panel by mal mať uhlopriečku 20.5″ a zrejme využije OLED technológiu. On, ako aj novinár Mark Gurman, zároveň dodávajú, že spoločnosť pripravuje notebook a nie tablet s ohybným displejom.

Kontrujú tak analytikovi Ming-Chi Kuovi, ktorý prehlásil, že Apple plánuje v roku 2024 uviesť na trh sklápateľný iPad so stojanom z uhlíkových vláken. Young ani Gurman však nemajú o takýchto produktoch žiadnu vedomosť. Gurman navyše tvrdí, že v roku 2024 sa dočkáme len updatovaného iPadu Pro s OLED displejmi a menších aktualizácií výkonu pre klasický iPad a iPad mini. V roku 2024 by sme sa navyše mali dočkať len minima zmien, pokiaľ ide o iPad a Apple Watch.

Zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.