Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #50 týždeň

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

Remember: Stickies Widget – 1,19€ (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia Remember: Stickies Widget prináša widget s vašimi poznámkami, ktorého dizajn si môžete upravovať.

Loco Looper – 1,19€ (pôvodná cena 5,49€)

Loco Looper je logická hra, v ktorej je vašou úlohou vytvoriť dokonalú dráhu s použitím všetkých dielikov.

Undead Horde – 2,29€ (pôvodná cena 6,99€)

Staňte sa nekromancerom a pozbierajte mŕtvych – Undead Horde je akčná hra s prvkami RPG, stratégie a hack’n’slash. Budete bojovať proti živým, ktorí vyhnali nekromancerov a ich nemŕtvych prisluhovačov do vyhnanstva. Budete oživovať všetky druhy zvierat a vybudovať armádu až do 100 nemŕtvych. Vaša armáda vás nasleduje, alebo útočí sama v závislosti od vašich príkazov.

The Tiny Bang Story – 1,19€ (pôvodná cena 5,99€)

Život na malej planéte bol pokojný a bezstarostný, až kým nenastala veľká katastrofa – malá planéta bola zasiahnutá meteorom! Svet sa rozpadol a teraz jeho budúcnosť závisí len od vás! Použite vašu predstavivosť a kreativitu s cieľom obnoviť planétu. V hre The Tiny Bang Story budete musieť opraviť rôzne stroje a mechanizmy, ale aj riešiť rôzne hádanky.

Match Attack! – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Match Attack! je logická hra inšpirovaná tetrisom.

Bridge Constructor Portal – 0,99€ (pôvodná cena  5,49€)

Dve obľúbené herné značky sa spojili do zábavného celku Bridge Constructor Portal, ktorý kombinuje výstavbu mostov a iných konštrukcií s teleportmi. A nechýba ani GLaDOS.

Bridge Constructor – 0,99€ (pôvodná cena 2,29€)

Vitaj v hre, kde je o skúsených a nadaných konštruktérov mostov, ako si práve ty, veľká núdza. Dávaj ale pozor. Každý most, ktorý postavíš, musí byť ešte pred uvedením do prevádzky dôkladne otestovaný dostatočnou záťažou, ktorá preverí, či je je most bezpečný.

Bridge Constructor: The Walking Dead –  1,19€ (pôvodná cena 3,49€)

Bridge Constructor: The Walking Dead znie ako poriadne netradičné spojenie, keďže na jednej strane tu máme puzzle hrateľnosť a na druhej zase známe zombie univerzum. Ako to môže spolu fungovať? Hrateľnosť sa veľmi nemení vo svojom jadre, ale sú tu nové prvky. Do bezpečia musíte dostať vozidlá známe zo seriálového hitu a nechýbajú tu ani známe postavy, ako napríklad Daryl, Michonne alebo Eugene.

Traffix: City Rus‪h – 1,19€ (pôvodná cena 2,29€)

Začnite bojovať proti chaosu na diaľnici, železnici alebo na letiskách po celom svete. V hre Traffix: City Rus‪h budete ovládať semafory vo veľkých mestách ako Paríž, Tokio, Istanbul alebo Las Vegas a vaším cieľom bude zabrániť dopravným nehodám.

Package Inc. – 1,19€ (pôvodná cena 3,99€)

Package Inc. je strategická hra, v ktorej je vaším cieľom navrhnúť doručovací systému pre rastúce mesto. Vytvorte spojenie medzi rôznymi uzlami a napojte stále viac cieľov, ako sú továrne, policajné stanice, kaviarne, knižnice, butiky, salóny, hotely, pizzerie, obchody s domácimi zvieratami alebo školy.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Railways! – 0,99€ (pôvodná cena 1,99€)

Railways! je strategická hra, v ktorej bude vašim cieľom je premiestňovať vlaky medzi traťami, vyzdvihovať cestujúcich a predchádzať nehodám. Vaša misia je úplná, zhromaždiť všetkých cestujúcich.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Skeletal Avenger – 2,49€ (pôvodná cena 4,59€)

Skeletal Avenger je hack’n’slash roguelite hra s obrovským arzenálom. Oživte kostlivcov a použite svoje bojové schopnosti, aby ste pomstili svoju vlastnú smrť!

Hra je dostuná aj pre počítače Mac s čipom M1 a vyšla aj vo verzii pre herné konzoly PS4 a Nintendo Switch a PC.

OK Golf – 1,19€ (pôvodná cena 2,29€)

Vizuálne pekný, minimalistický golf s podporou multiplayeru a Apple TV.

OK Golf 600x146 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #39 týždeň

Cubasis 3 – 35,99€ (pôvodná cena 49,99€)

Cubasis 3 je komplexný produkčný hudobný nástroj optimalizovaný pre dotykové ovládanie, ktorý vám umožní nahrávanie, editáciu a mixovanie hudby a vytvorené dielo môžete ihneď zdieľať s celým svetom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.