Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #34 týždeň

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

Logo, Card & Design Creato‪r – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Nástroj Logo and Designs Creator vám pomôže rýchlo a jednoducho vytvárať logá, dizajn webových stránok, stránky na Facebooku, tapety, vizitky, blogy, prezentácie… Ponúka najrýchlejšie a najjednoduchšie riešenie všetkých vašich problémov s dizajnom.

Môžete začať s prázdnym plátnom alebo upraviť jednu z viac ako 1 000 šablón. Keď si vyberiete svoju obľúbený, môžete prispôsobiť text pomocou viac ako 200 typov písma a zvoliť si pridanie rôznych symbolov a pozadia, ktoré skutočne prispôsobia šablónu vašej značke.

Aplikácie je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1 alebo novším.

LineEngraver Photo Editor – 2,99€ (pôvodná cena 5,99€)

Ako už anglický názov aplikácie prezrádza, LineEngraver Photo Editor je editor fotografií, ktorý sa zameriava na čiernobiele fotografie.

Aplikácia je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1 alebo novším.

Candleman – 3,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Dokážete sa orientovať v tme? V hre Candleman je to priam nutnosťou. Stanete sa síce atypickým hrdinom – svietnikom, ale na cestu si posvietite iba desať sekúnd. Candleman je unikátna puzzle hra, ktorá vyšla aj vo verzii pre herné konzoly a PC.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1 alebo novším.

ToonCamera – 1,99€ (pôvodná cena 2,99€)

ToonCamera je úžasná aplikácia pre video a fotografie, ktorá premení váš svet na živú karikatúru.

Vybraté spoločnosťou Apple ako App Store Essential pre určovanie nových trendov.
„Úžasná technológia.“ – Terry White, www.bestappsite.com
“Najlepšia aplikácia na karikatúru, a rozhodne stojí za tú cenu!” – Robin Rhys, AppAdvice Daily

Football Manager 2022 Mobile– 3,99€ (pôvodná cena 9,99€)

Hovorí sa, že futbal je hrou správnych rozhodnutí a každý môže voliť podľa svojho uváženia, avšak vo Football Manager 2022 je rozhodnutie len a len na vás. Na vás záleží, koho podpíšete, koho predáte aj ako si poradíte s rozpočtom. Postavíte taktiku na hráčoch, ktorých máte k dispozícii, alebo ich tvrdým tréningom sformujete tak, aby hrali celkom podľa vašich predstáv. V hre čaká na vás 60 líg z 25. najväčších futbalových národov sveta. Rozhodnete sa pre úspech na domácej pôde, alebo pre dobrodružstvo v zahraničí.

Paintiles – zadarmo (pôvodná cena 2,99€)

Paintiles je logická hra s farbami.

Paintiles 600x303 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #07 týždeň

Star Traders: Frontiers – 3,99€ (pôvodná cena 6,99€)

Star Traders: Frontiers je vesmírna RPG hra v ktorej preskúmate vesmír. Vyberiete si vlastnú posádku a prevezmete velenie nad vesmírnou loďou. Vrhnete sa do obrovského procedurálne generovaného vesmíru. Ako kapitán máte možnosť voľby, akým smerom sa uberiete s vašou posádkou, či sa stanete špiónom, pašerákom, prieskumníkom, pirátom, obchodníkom, nájomným lovcom… A samozrejme si môžete prispôsobiť vesmírnu loď, na výber je viac ako 350 vylepšení a 45 rôznych typov.

NFT Creator & Crypto Art Maker – zadarmo (pôvodná cena 1,99€)

Pomocou aplikácie NFT Creator & Crypto Art Maker môžete vytvárať profesionálne a jedinečné návrhy, letákov, pozvánok, prezentácii, log, pohľadníc alebo čokoľvek iné.
Aplikácia má už veľa vopred pripravených pozadí a návrhov, ktoré môžete použiť. Alebo môžete jednoducho importovať svoje vlastné obrázky z webu, fotoaparátu…

Aplikácie je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1 alebo novším.

Video AD Maker – zadarmo (pôvodná cena 1,99€)

Video AD Maker je nástroj pre vytváranie reklamných videí alebo animácii a ich následne zdieľanie na sociálnych sieťach.

Hidden Folks – 1,99€ (pôvodná cena 4,99€)

V hre Hidden Folks bude vašou úlohou nájsť skrytých ľudí v ručne kreslených, interaktívnych, miniatúrnych, čierno – bielych krajinách.

Hidden Folks bola horu roka 2017 v App Store!

Hra je dostupná aj pre Apple TV a počítače Mac.

macOS

Pocket cleaner Pro – zadarmo (pôvodná cena 1,99€)

Pocket cleaner Pro je aplikácia, ktorá vám pomôže s vyčistením miesta na disku od nepotrebných nevyžiadaných súborov, ktoré obsahuje váš Mac. Odinštaluje softvér a vymaže zvyšné súbory spojené s aplikáciou.

Icon Maker Pro – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Aplikácia Icon Maker Pro vám pomôže vytvoriť ikony pre aplikácie pre iOS/Watch OS/iPad OS a Mac OS.

System Dashboard – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

Aplikácia System Dashboard zobrazuje všetky dôležité informácie o systémových prostriedkov ako: využitie procesora, pamäte, siete a disku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.