Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #29 týždeň

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

iSafeCharge – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

iSafeCharge je užitočná utilita, pokiaľ nabíjate iPhone alebo iPad niekde na verejnosti. Keď dôjde k odpojeniu zariadenia od nabíjania alebo k detekcii pohybu, tak sa spustí alarm.

Animus: Revenant – 6,99€ (pôvodná cena 12,99€)

Animus: Revenant je akčná fantasy RPG hra v ktorej v ktorej si pôjdete vybrať krvavý dlh a bude tým, kto zachráni ľudstvo pred zúfalstvom. Hra ponúka viac ako 48 hodín príbehu, možnosť zlepšovať si postavu, brnenie, zbrane…

Hra je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1 alebo novším.

iColorama S – zadarmo (pôvodná cena 2,99€)

iColorama je editor fotografií, pomocou ktorého vylepšíte fotografie/obrázky/kresby a premeníte ich úžasné umelecké diela.

Aplikácia je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1 alebo novším.

To the Moon – 1,99€ (pôvodná cena 4,99€)

To The Moon je príbehová RPG hra s pixelovou grafikou, ktorá bola pôvodne vyvinutá pre počítače. Hra rozpráva príbeh jedného pacienta – Johnyho, ktorého tajným snom je výlet na Mesiac.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

To the Moon 600x150 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #51 týždeň

Escapists 2: Pocket Breakout – 0,99€ (pôvodná cena 6,99€)

Escapists 2 je pokračovanie úspešnej únikovej hry. Ani tentokrát nebude utiecť jednoduché. Budete musieť vyriešiť prísny rozvrh väzenia a vyhnúť sa nežiadúcej pozornosti. Vyrobte si zbrane a nástroje pomocou materiálov z vnútra väzenia, no pozor na razie v celách. Získajte prácu alebo vykonajte „láskavosti“ pre svojich spoluväzňov, aby ste si mohli zakúpiť životne dôležité zásoby.

Escapists 2 Pocket Breakout 600x144 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #27 týždeň

Affinity Photo – 19,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Aplikácia Affinity Photo prináša do iPadov ultra rýchly a výkonný zážitok z úpravy fotografií doma, v štúdiu alebo na cestách. Veľkou výhodou je neprekonateľná kompatibilita súborov: Bezkonkurenčná podpora PSD plus všetky štandardy vrátane formátov PNG, JPG, TIFF, EPS, PDF a SVG. Real time efekty: Affinity Photo je dodávaný s obrovským spektrom špičkových filtrov vrátane osvetlenia, rozostrení, deformácií, posunutia naklonenia, tieňov a mnohých ďalších.

Aplikácia je vyvinutá z rovnakých základov ako ekvivalent pre desktopy, ale bola špeciálne prispôsobená tak, aby čo najviac využívala hardvérové ??a dotykové schopnosti zariadenia iPad. Každý nástroj, panel a ovládací prvok boli úplne prepracované tak, aby sa dali optimalizovať dotykom – či už s prstom alebo pomocou Apple Pencil.

Affinity Photo 600x151 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #45 týždeň

Affinity Designer – 19,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Affinity Designer je aplikácia na vektorovú grafiku a dizajn. Či už pracujete s grafikou pre marketingové materiály, internetové stránky, ikony, návrh používateľského rozhrania, alebo chcete vytvoriť umelecké dielo aplikácia vám zmení spôsob, akým pracujete.

Titan Quest HD – 1,99€ (pôvodná cena 6,99€)

Titani, bohovia pred bohmi, utiekli zo svojho večného väzenia, aby vyslali skazu na zem. V tomto zápase medzi novými a starými bohmi to nakoniec budú ľudský hrdinovia, kto rozhodne o osude ľudstva. V tejto RPG hre sa budete musieť prebojovať Antickým svetom a odhaliť tajomstvá potrebné k uväznenie starých bohov.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Titan Quest HD 600x147 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #13 týždeň

Photo Animate Studio Animator – zadarmo (pôvodná cena 1,99€)

Photo Animator Studio je dokonalá aplikácia na vytváranie zábavných fotografií, videí z fotografií, animácii…

PhotoX Pro Top Live Wallpapers – 0,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Aplikácia PhotoX Pro Top Live Wallpapers prináša viac ako 500 000+ krásnych tapiet a živých fotografií.

Pros n Cons – zadarmo (pôvodná cena 2,99€)

Pros n Cons je jednoduchý, ale výkonný pomocník pri rozhodovaní, kde si zhodnotíte všetky klady a zápory.

macOS

SideNotes – 11,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Už ste niekedy mali myšlienku, ktorá vám prišla na myseľ a všetko, čo ste chceli, bolo ju rýchlo si zapísať? Zoznámte sa s SideNotes! Je to aplikácia na zapisovanie poznámok, do ktorej vložíte všetky svoje myšlienky elegantným, rýchlym a usporiadaným spôsobom. Vychutnajte si nerušivý pracovný postup. So SideNotes môžete ukladať svoje nápady, obrázky, zoznamy úloh a mnoho ďalších.

Magic Battery – 0,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Aplikácia Magic Battery podporuje všetky periférne zariadenia spoločnosti Apple a Logitech pripojené pomocou bluetooth technológie. Aplikácia zobrazuje stav batérie, ktorý je dostupný aj z menu baru.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?