Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #12 týždeň

Prinášame vám 12. tohtoročné pokračovanie dočasne zlacnených aplikácii pre iOS a macOS zariadenia.

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

ISS Real-Time Tracker – 1,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Pomocou aplikácie ISS Real-Time Tracker môžete sledovať polohu ISS v reálnom čase na interaktívnej mape Zeme, zobrazuje jej aktuálnu polohu v stupňoch, minútach a sekundách spolu s jej nadmorskou výškou a rýchlosťou, alebo môžete sledovať živé vysielanie Zeme priamo z ISS,

To the Moon – 1,99€ (pôvodná cena 4,99€)

To The Moon je príbehová RPG hra s pixelovou grafikou, ktorá bola pôvodne vyvinutá pre počítače. Hra rozpráva príbeh jedného pacienta – Johnyho, ktorého tajným snom je výlet na Mesiac.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

To the Moon 600x150 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #51 týždeň

Package Inc. – 1,99€ (pôvodná cena 3,99€)

Package Inc. je strategická hra, v ktorej je vaším cieľom navrhnúť doručovací systému pre rastúce mesto. Vytvorte spojenie medzi rôznymi uzlami a napojte stále viac cieľov, ako sú továrne, policajné stanice, kaviarne, knižnice, butiky, salóny, hotely, pizzerie, obchody s domácimi zvieratami alebo školy.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

The Almost Gone – 0,99€ (pôvodná cena 3,99€)

V hre The Almost Gone sa musíte pripraviť na cestu medzi životom a smrťou, izolovaný a sám. Vašou úlohou bude rozlúštiť uštipačné pravdy, ktoré viedli k vášmu osudu.

Hra je dostupná aj pre počítače Mac s čipom M1

Inkwork – 2,99€ (pôvodná cena 5,99€)

Inwork premení vaše fotografie na jedinečné a výrazné atramentové kresby. Máte na výber z rôznych farieb atramentu, druhov papieru…

Animatix – 1,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Animatix premení vaše fotografie na podmanivé animácie a karikatúry. Aplikácia vdýchne život fotografiám a pridá im pohyb.

Inspire Pro – 9,99€ (pôvodná cena 19,99€)

Či už ste začínajúci umelec, ostrieľaný profesionál alebo niekde medzi tým, užite si jednoduchosť a silu najintuitívnejšej a najpútavejšej ilustračnej aplikácie pre iPad Inspire Pro. Aplikácia prináša neuveriteľne rýchly a realistický zážitok z maľovania, kreslenia a skicovania, ktorý si môžete vziať so sebou kamkoľvek pôjdete a použijete vždy, keď príde inšpirácia.

Samorost 2 – 0,99€ (pôvdná cena 1,99€)

Samorost 2 je umelecky pojatá adventúra od českých tvorcov Amanita Design, ktorá vás okúzli svojim surrealistickým spracovaním od krásnej osobitej grafiky, až po pôvodnú hudbu.

S malým škriatkom sa vydávate za záchranu svojho psíka, ktorého uniesli zlí mimozemšťania. Na ceste za svojim štvornohým kamarátom stretnete množstvo zvláštnych bytostí a mechanizmov a vyriešite veľa originálnych úloh.

Devízou hry je hlavne unikátna atmosféra fantastického sveta, ktorý by sa dal prirovnať napr. k románu Malý princ od francúzskeho spisovateľa Antoineho de Saint-Exupéryho.

Samorost 3 – 2,99€ (pôvodná cena 5,99€)

Príbeh sleduje dobrodružstvo známeho škriatka v bielom. Tentokrát sa jeho eskapády točia okolo štyroch kúzelných trubiek
(hudobných nástrojov), ktorými mnísi-ochrancovia spravovali svet.

Samorost 3 600x119 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #4 týždeň

Color Palette Finder – 4,99€ (pôvodná cena 6,99€)

Color Palette Finder je výkonný editor ASE kolekcí farieb.

Lanse – zadarmo (pôodná cena 0,99€)

Aplikácia Lense vám pomôže zachytiť farby skutočného sveta v RGB formáte.

Brightly – 3,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Počas fotografovania nemáte vždy ideálne svetlo. Miesto môže byť slabo osvetlené, slnko zle otočené, boli ste v tieni… Aplikácia Brightly vám pomôže upraviť vaše podexponované tmavé fotografie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.