Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #05 týždeň

Prinášame vám piate tohtoročné vydanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac.

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

Swim Out – 1,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Ponorte sa do relaxačnej a osviežujúcej atmosféry Swim Out , strategickej ťahovej logickej hry, ktorá vás privedie do slnečného dňa pri bazéne, alebo pri mori. Naplánujte každý ťah a buďte si istý, že nikdy nevkročíte do cesty inému plavcovi. Hra obsahuje viac ako 100 úrovní.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Simple Zazen Timer – zadarmo (pôvodná cena 1,99€)

Vďaka elegantnému dizajnu a minimalistickému používateľskému rozhraniu táto aplikácia zachytáva presne to, o čom meditácia je: pokoj, mier, všímavosť a sebauvedomenie.

Aplikácia je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

iColorama – 2,99€ (pôvodná cena 5,99€)

iColorama je editor fotografií, pomocou ktorého vylepšíte fotografie/obrázky/kresby a premeníte ich úžasné umelecké diela.

Aplikácia je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Hyperforma – 1,99€ (pôvodná cena 4,99€)

V hre Hyperforma prastará civilizácia zanechala na našej planéte zariadenia spojené starovekou sieťou. O 256 neskôr rokov sa ponoríte do jej tajomstiev a vydáte sa na cestu kybernetickým priestorom.
Hra získala množstvo ocenení a je dostupná aj pre Apple TV:

Best Mobile Game (Casual Connect London 2018)
Indie Prize Grand Prix (GTP Indie Cup 2018)
Best Mobile Game (GTP Indie Cup 2018)
Best Unity Game (Games Gathering 2017)
Best Mobile Game (DevGAMM 2017)
Excellence In Visual Art (DevGAMM 2017)
Best Game Design (White Nights 2017)

Hyperforma 600x304 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #04 týždeň

The Captain is Dea‪d – 5,99€ (pôvodná cena 9,99€)

Predstavte si, že ste členom posádky vo vašom obľúbenom sci-fi TV seriály a posledných 10 minút bolo deštrukčných. Kapitán zomrel a všetko môžete zachrániť jedine vy s posádkou. The Captain is dead je kooperatívna hra, v ktorej sa zhostíte tejto úlohy. Ale nie je to také jednoduché, pretože nepriateľské lode mimozemšťanov sa snažia o jediné – zničiť vás. Každý člen vašej posádky má špeciálne schopnosti a zručnosti. Musíte pracovať ako skupina a maximálne využiť potenciál každého člena. Ak sa niekto začne hrať na hrdinu, všetci zomriete.

Kenshō – 0,99€ (pôvodná cena 3,99€)

Začnite svoju cestu v tajomnom svete, v ktorom sa prelína príroda, čas a priestor. Vašou úlohou v logickej hre Kenshō bude správne pospájať bloky. Hra je dostupná aj pre Apple TV a počítače Mac s čipom M1.

Kenshō 600x145 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #47 týždeň

To the Moon – 1,99€ (pôvodná cena 4,99€)

To The Moon je príbehová RPG hra s pixelovou grafikou, ktorá bola pôvodne vyvinutá pre počítače. Hra rozpráva príbeh jedného pacienta – Johnyho, ktorého tajným snom je výlet na Mesiac.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

To the Moon 600x150 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #51 týždeň

No Wifi Games: Unblock Puzzles – zadarmo (pôvodná cena 1,99€)

No Wifi Games: Unblock Puzzles je retro logická hra s 8-bitovým soundtrackom a 10 000 bezplatnými úrovňami od jednoduchých až po takmer nemožné!

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Photo Trap Change Detection – zadarmo (pôvodná cena 1,99€)

Aplikácia Photo Trap Change Detection umožní určiť, či došlo počas neprítomnosti k akejkoľvek manipulácii s vašimi osobnými vecami. V podstate vám aplikácia povie, či sa niekto s vašimi vecami pohrával. Skvelé pre pobyty v hoteli (batožina), pri spolubývajúcich (vaša spálňa), udržiavanie detí pod kontrolou (skriňa s alkoholom), kancelárske priestory (upratovacie služby) a milióny ďalších situácií, v ktorých si môžete myslieť, že sa vám niekto hrabe v zásuvkách.

Alarmusic – zadarmo (pôvodná cena 3,99€)

Čo môže byť lepšie, ako keď vás každé ráno zobudí vaša obľúbená hudba? Aplikácia Alarmusic vás zobudí obĺúbenými skladbami zo Spotify.

macOS

Photo Image Editor Pixelstyle – 0,99€ (pôvodná cena 9,99€)

PixelStyle Photo Editor je fotografický editor pomocou ktorého môžete vytvárať originálne a jedinečné umelecké diela. Prináša desiatky vysokokvalitných filtrov a prichádza s užitočnými editačnými funkciami ako: kopírovanie prvkov alebo vrstiev, transformácia, výber farieb, maľovanie stovkami štetcov, zmena veľkosti obrázka, vypĺňanie prechodom, odstraňovanie škrabancov, orezávanie, vymazanie, vyplnenie, klonovanie, rozmazanie, úprava alfa kanála a ďalšie.

Baldur’s Gate Enhanced Edition – 4,99€ (pôvodná cena 19,99€)

Baldur’s Gate je klasická RPG hra, ktorá vyšla ešte v roku 1998. Príbeh sa odohráva na kontinente Faerún, na Pobreží Mečov (Sword Coast) južne od mesta Baldur’s Gate. Na začiatku slabá a neskúsená skupina dobrodruhov cestuje krajinou, spĺňa rôzne úlohy a zabíja príšery. Postupne takto získava skúsenosti a lepšie vybavenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.