Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #04 týždeň

Prinášame vám štvrté tohtoročné vydanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac.

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

This War of Mine – 2,99€ (pôvodná cena 13,99€)

V hre This War of Mine nebudete hrať ako elitný vojak, ale ako skupina civilistov, ktorí sa snažia prežiť v obkľúčenom meste, zápasia s nedostatkom potravín, liekov a neustálym nebezpečenstvom od ostreľovačov a nepriateľských mrchožrútov. This War of Mine ponúka úplne nový herný zážitok vojny videný z úplne z inej perspektívy.

This War of Mine 600x133 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

Beat Cop – 0,99€ (pôvodná cena 4,99€)

New York je skôr šelma než mesto. Odhaľ jeho tajomstvo prechádzajúc najtemnejšími zákutiami v hre Beat Cop ako Jack Kelly – bývalý detektív, ktorý je manipuláciou zapletený do vraždy. Degradovaný a opustený svojimi blízkymi máš poslednú šancu, aby si odhalil pravdu a raz navždy celé to svinstvo upratal. Je tu len jeden problém. V zásade je ich niekoľko. Tvoj nový šéf sa k tebe chová ako k odpadu, tvoja manželka je z pekla pochádzajúca pijavica peňazí a miestna mafia chce vidieť tvoju hlavu na striebornom podnose. Hra má nelineárny príbeh s mnohými zakončeniami.

Hra je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1.

Beat Cop - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

Escapists 2: Pocket Breakout – 0,99€ (pôvodná cena 6,99€)

Escapists 2 je pokračovanie úspešnej únikovej hry. Ani tentokrát nebude utiecť jednoduché. Budete musieť vyriešiť prísny rozvrh väzenia a vyhnúť sa nežiadúcej pozornosti. Vyrobte si zbrane a nástroje pomocou materiálov z vnútra väzenia, no pozor na razie v celách. Získajte prácu alebo vykonajte „láskavosti“ pre svojich spoluväzňov, aby ste si mohli zakúpiť životne dôležité zásoby.

Football Manager 2022 Mobile– 7,99€ (pôvodná cena 9,99€)

Hovorí sa, že futbal je hrou správnych rozhodnutí a každý môže voliť podľa svojho uváženia, avšak vo Football Manager 2022 je rozhodnutie len a len na vás. Na vás záleží, koho podpíšete, koho predáte aj ako si poradíte s rozpočtom. Postavíte taktiku na hráčoch, ktorých máte k dispozícii, alebo ich tvrdým tréningom sformujete tak, aby hrali celkom podľa vašich predstáv. V hre čaká na vás 60 líg z 25. najväčších futbalových národov sveta. Rozhodnete sa pre úspech na domácej pôde, alebo pre dobrodružstvo v zahraničí.

Crying Suns – 5,99€ (pôvodná cena 8,99€)

Crying Suns je mix hier FTL a Dune. V tejto taktickej rogue-lite stratégii sa postavíte do úlohy vesmírnej flotily, ktorej úlohou je preskúmať starodávnu padlú civilizáciu.

Gunhouse – 2,99€ (pôvodná cena 6,99€)

Gunhouse je unikátna a návyková hra, ktorá je z časti hlavolam a z časti herný žáner bránenia veže. Chudobné, bezmocné siroty potrebujú vašu pomoc pred silnými, neodhadnuteľnými šéfmi. Zbavte sa ich s vylepšovateľnými zbraňami a nekonečnou porciou strategickej zábavy. A ešte, čerešničkou na torte je soundtrack, ktorý nebudete môcť dostať z hlavy!

Hra Gunhouse vyšla aj pre hornú konzolu PS4 a je dostupná aj pre Apple TV a počítače Mac s čipom M1.

Titan Quest HD – 1,99€ (pôvodná cena 6,99€)

Titani, bohovia pred bohmi, utiekli zo svojho večného väzenia, aby vyslali skazu na zem. V tomto zápase medzi novými a starými bohmi to nakoniec budú ľudský hrdinovia, kto rozhodne o osude ľudstva. V tejto RPG hre sa budete musieť prebojovať Antickým svetom a odhaliť tajomstvá potrebné k uväznenie starých bohov.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Titan Quest HD 600x147 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #13 týždeň

Remote KeyPad for Mac Pro – zadarmo (pôvodná cena 3,99€)

Používajte svoj iPhone alebo iPad ako bezdrôtovú numerickú klávesnicu pomocou aplikácie Remote KeyPad for Mac. Rozšírte klávesnicu na MacBooku bez toho, aby ste kupovali ďalší hardvér a museli ho nosiť stále zo sebou.

digiID MAX Cards and Documents – zadarmo (pôvodná cena 8,99€)

Pomocou aplikácie digiID MAX Cards and Document si môžete uložiť, triediť do skúpín a zabezpečiť vaše citlivé dokumenty alebo kópie občianskeho preukazu, vodičského preukazu… Dokumenty sa ukladujú priamo do vášho zariadenia a nie do cloudu.

Aplikácia je dostupná aj pre počítače Mac s čipom M1.

Speechy – 7,99€ (pôvodná cena 9,99€)

Pomocou aplikácie Speechy budú vaše slová magicky prepísané do textu bez toho, aby ste sa museli dotknúť klávesnice. Speechy nielen prepíše vaše slová, ale uloží aj nahrávku, aby ste si ju neskôr mohli vypočuť. Aplikácia tiež prekladá vaše nadiktované texty do iných jazykov!

Podporovaných je 88 jazykov vrátanie Slovenčíny, Čestiny…

Moncage – 3,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Moncage je úžasné puzzle dobrodružstvo, ktoré sa odohráva vo vnútri tajomnej kocky, pričom každá strana kocky obsahuje jedinečný svet: či už je to stará továreň, svetelná veža, zábavný park alebo kostol atď. Na prvý pohľad sa môžu zdať náhodné a nesúvisiace. , no pri bližšom pohľade vás očaria jemné a zložité spôsoby, ako sa tieto svety spájajú…

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

gTasks Pro – zadarmo (pôvodná cena 5,99€)

Aplikácia qTasks Pro je klient pre Úlohy Google (Google Tasks), pomocou ktorej budete mať sycnhronizované úlohy medzi všetkými zariadeniami: iPhone, iPad, Mac, Apple Watch.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.