Užite si skvelé Vianoce s iStores a získajte k nákupu darček!

Najväčší Apple Premium Reseller prichádza pred sviatkami s výhodnou ponukou, v rámci ktorej okrem iného nájdete aj iPhone za výhodnejšiu cenu.

Napríklad iPhone 13  môžete v iStores získať o 50 € lacnejšie. Kompaktný iPhone 13 mini je dostupný už od 749 €, alebo aj výhodne na splátky od 38€ mesačne po dobu 24 mesiacov. iPhone 13 je v ponuke od 849 €, alebo takisto aj na splátky od 43€ mesačne počas 24 mesiacov.

Ku každému nákupu nad 500 € teraz navyše získate aj 20€ vianočnú darčekovú poukážku. Ak nakúpite produkty v hodnote nad 1000 €, čaká na vás 40 € poukážka. K tomu môžete mať aj vybrané Macy či iPhone 14 a iPhone 14 Plus do konca roka na splátky bez navýšenia a akontácie.

Darčeky na poslednú chvíľu nemusia nutne znamenať ponožky. V iStores nájdete aj širokú paletu príslušenstva či doplnkov pre produkty Apple – napríklad slúchadlá AirPods či Beats alebo remienky pre Apple Watch a mnoho ďalšieho príslušenstva pre iPad aj Mac.

Kompletnú vianočnú ponuku nájdete na webe iStores.

zdroj: iStores

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.