Testovanie headsetu od Apple je ukončené

Nový produkt pre zmiešanú realitu je podľa reportu DigiTimes za fázou výrobných testov.

Po Apple Car hádam druhý Apple produkt, ktorý najdlhšie uniká reálnemu dátumu premiéry, má mať za sebou prvú produkciu s cieľom otestovať zariadenie. V tejto fáze musí produkt splniť testy, ktoré zaručia, že spĺňa dizajnové ciele a špecifikácie stanovené značkou Apple.

K informáciám o ukončení úvodnej výrobnej fázy doplnil portál DigiTimes aj odhadovaný termín predstavenia. Má to byť záver tohto roku. V kontraste s týmto tvrdením vyznieva tvrdenie renomovaného Marka Gurmana, ktorý sa Apple a jeho novinkám venuje v Bloombergu.

Pre nový produkt Apple vyvíja aj vlastný systém s pracovným názvom realityOS. Zmienky o ňom sa nedávno objavili v zdrojovom kóde na App Store. Produkcia headsetu je aj podľa týchto indícii teda rozbehnutá naplno a smeruje k zahájaniu masovej výroby. Ak sa aj tento rok odhalenia nedočkáme, mohlo by sa tak stať na prelome rokov 2022 a 2023.

zdroj: DigiTimes

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.