S apkou Oceanic+ od Apple sa ponoríte skutočne do hĺbky

Novinka pre Apple Watch Ultra je dostupná v App Store a ponúka monitoring potápania.

Komplexná novinka

Nie je to pritom prvýkrát, čo Apple vkročil do týchto vôd. Značka v súčasnosti ponúka aplikáciu Depth, ktorá informuje o aktuálnej hĺbke, maximálnej dosiahnutej úrovni, teplote vody a času, ktorý majiteľ Apple Watch Ultra strávil pod vodou.

Potápači, ktorí však hľadajú komplexnejšie riešenie, teraz môžu siahnuť po Oceanic+. Aplikácia oznamuje napríklad aktuálnu hĺbku, čas ponorenia, čas bez dekompresie, teplotu vody, čas do vynorenia, maximálnu hĺbku, rýchlosť stúpania, úroveň batérie či pomer plynov v kyslíkovej bombe. Oceanic+ navyše ponúka farebne odlíšené varovania pre limit dekompresie alebo príliš rýchle stúpanie k hladine ako aj ďalšie užitočné funkcie pre bezpečené potápanie.

Viac funkcií vyžaduje predplatné

Aplikáciu je možné nájsť App Store a je určená pre najnovšie Apple Watch Ultra s watchOS 9.1, ktoré sú spárované s iPhonom 8 alebo novším s naiinštalovaným iOS 16.1 alebo novším updatom. Pre smartfón je dostupná aj doplnková apka, ktorá ponúka detailné vyhodnotenia potápania.

Základná verzia Oceanic+ je bezplatná, pokročilé funkcie vyjdú na 9,99$ mesačne alebo 79,99$ ročne.

zdroj: Apple

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.