MacBook Pro s M2 už o mesiac, tvrdí leaker

Podľa nových informácií zo zdrojov blízkych dodávateľskému reťazcu Apple, chystá značka už v marci premiéru nového modelu s čipom M2.

MacBook Pro s 13-palcovým displejom neprinesie výrazné dizajnové zmeny – mal by disponovať Touch Barom a chýbyť by mu naopak mal výrez, ktorý sa nachádza v súčasných MacBookoch Pro v 14 a 16-palcovom prevedení. Nový model však ponúkne procesor M2 s možnosťou až 10 grafických jadier a vylepšeným výkonom.

Info o blížiacom sa predstavení nového MacBooku Pro s M2 priniesol leaker, ktorý v minulosti presne predpovedal príchod výrezu na MacBooky Pro. Pravdepdobonosť príchodu nového laptopu zvyšujú prognózy z DigiTimes, ktorý verí, že na jarnom evente Apple (s odhadovaným dátumom 8. marca) sa dočkáme premiéry MacBooku Pro s novým čipom M2.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.