Apple si zaregistroval trojicu nových Macov

V predstihu pred očakávaným jarným eventom pribudli v Euroázijskej databáze nové produkty od Apple.

Má ísť o tri nové počítače s modelovými označeniami A2615, A2686, A2681. Jedno zo zariadení je označené ako laptop. V databáze pred niekoľkými týždňami zároveň pribudli aj nové modely iPhonu a iPadu, čo pravdepodobne poukazuje na nový iPhone SE s 5G podporou a vylepšený iPad Air 5. generácie.

Podľa doterajších odhadov sa prvé z tohtoročných podujatí kalifornskej značky očakáva v utorok 8. marca. Do databázy dopĺňa Apple nové produkty obvykle jeden až tri mesiace pred uvedením na trh, takže časový rámec vyzerá spoľahlivo. Na druhej strane, vyskytli sa aj prípady, kedy nové zápisy prišli s ročným predstihom oproti predstaveniu konkrétnej novinky.

Ak si spomínate, Apple pri uvedení prvých počítačov s Apple Silicon, uviedol, že proces prechodu na vlastné procesory odhaduje na dva roky. Tento rok nás teda pravdepdobne čaká dostatočne pestrá paleta nových Macov.

zdroj: 9to5Mac

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.