iPhone 14 Pro má dostať vždy zapnutý displej s widgetmi

Nové info od Bloombergu naznačuje podobu chystaného iPhonu.

Novinka má ponúknuť always–on obrazovku, na ktorej budú prítomné widgety z nedávno predstaveného iOS 16. Používateľ tak bude mať k dispozícii prehľadné info o počasí či cvičení.

Podobne ako smart hodinky od Apple, dostane teda aj iPhone widgety pre zamknutú obrazovku. Chýbať nebude ani možnosť nastaviť si, ktorý typ informácií bude na zamknutom displeji viditeľný. Always–on displej si budete môcť na iPhone 14 Pro aktivovať či deaktivovať cez Nastavenia.

Úspor batérie chce podľa Marka Gurmana z Bloombergu Apple dosiahnuť zníženým jasom a nižšou obnovovacou frekvenciou. iPhone 13 Pro, ktorý ponúka technológiu ProMotion umožňuje znížiť frekvenciu na 10Hz a analytik Ross Young, ktorý sa venuje displejom očakáva, že tohtoročná generácia iPhonov s prívlastkom Pro bude schopná ísť s frekvenciou ešte nižšie – až na 1Hz, čo by v praxi opäť zvýšilo úspornosť batérie.

zdroj: Bloomberg

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.