Apple Watch Pro? Odolnosť pre náročné podmienky aj poriadne vysoká cenovka

Kalifornské jablko údajne pripravuje predstavenia nového variantu svojich smart hodiniek pre rôzne extrémne športy. Odhad počiatočnej ceny asi neprekvapí.

Hodinky s prívlastkom Pro by mali ponúknuť o čosi väčší ciferník ako 45mm titánové prevedenie Apple Watch. To začína na 849 dolároch a podľa Marka Gurmana z Bloombergu bude novinka ešte o čosi drahšia.

Gurmanov odhad je 900 až 999 dolárov, čo je cena, za ktorú si môžete kúpiť základnú konfiguráciu iPhonu 13 Pro. Od oficiálneho predstavenia nových Apple Watch nás údajne delí niekoľko mesiacov.

Novinka sa bude orientovať na športovcov, turistov a ďalších, ktorí sa ocitajú v náročných podmienkach, v ktorých sa odolné hodinky môžu hodiť. Model bude disponovať už spomínaným väčším displejom, LTE a odolným kovovým telom. Po diagonále má displej hodiniek merať takmer 2 palce. Očakáva sa úprava skla s dôrazom na odolnosť aj väčšia batéria.

Rivalom chystaného modelu bude nepochybne zariadenie Samsung Watch Pro 5, ktoré má byť odhalené budúci mesiac.

zdroj: Bloomberg, 91mobiles

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?