Apple predstavil watchOS 9

watchOS 9 prináša mnoho nových funkcií ako je napríklad režim úspory energie

Apple pred chvíľou oznámil, že nový watchOS 9 bude disponovať podobne ako iPhone, režimom „Úspory energie“ pre Apple Watch Series 4 a novšie. Po zapnutí tohto módu, budú Apple Watch schopné vydržať až 36 hodín od nabitia.

Pri zapnutí režimu úspory batérie budú mnohé z hlavných funkcií Apple Watch stále dostupné a to vrátane sledovania aktivít alebo detekcia pádu. Na druhú stranu niektoré funkcie ako je always-on displej a detekcia cvičenia sa vypnú, aby šetrili batériu Apple Watch.

Nový režim úspory energie je niečo iné, než poznáme doteraz. Apple Watch disponujú veľmi podobnou funkciu „Mód rezervy“, ten však ale obmedzí Apple Watch iba na zobrazovanie aktuálneho času. Pri funkcii „Úspora energie“ sa dočkáme iba obmedzenia niektorých funkcií.

Režim úspory energie je len jedna z mnohých nových funkcií práve predstavených Apple Watch Series 8 a Apple Watch SE, ktorých objednávky sa začínajú už 16 septembra. Medzi ďalšie funkcie nového watchOS 9 patrí napríklad senzor telesnej teploty, ktorý sa zameriava na ženské zdravie a detekcia dopravnej nehody.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.