Zvažujete nákup AirTagov? Možno si počkáte dlhšie

Nový tracker od Apple, predstavený na nedávnom evente Spring Loaded, je už dostupný v rámci predobjednávok. Už teraz sa však odhady dodania posúvajú.

Napríklad v USA sa k majiteľom novinka dostane najskôr medzi 3. a 5. májom. V prípade setu 4 kusov zobrazuje stránka odhadovaný termín 30. apríl.

K trackovaciemu produktu Apple predstavil aj viacero doplnkov ako kľúčenky a karabínky, ktorými možno AirTag upevniť na predmet, ktorý chcete postrážiť. Aj v prípade tohto príslušenstva sa dátumy dodania nateraz posunuli na máj, pri niektorých exkluzívnejších kúskoch od Hermés dokonca na jún.

Podobne sa natiahne dodanie aj v prípade, ak si zákazník zvoli prispôsobenie s gravírovaným textom či emoji. Predobjednávky Apple spustil takisto už aj pre nový iPhone 12 a iPhone 12 mini vo fialovej, kde veľká časť konfigurácií uvádza odhadované dodanie na koniec apríla.

O nových AirTags sme podrobne písali aj v samostatnom článku

zdroj: Apple

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.