Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #51 týždeň

iOS/iPadOS/tvOS

Rad Trails! – zadarmo (pôvodná cena 3,99€)

Rad Trails! je adrenalínová farebná hra, v ktorej musíte prekonať prekážky na bicykli.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Sketch Tree Pro – zadarmo (pôvodná cena 9,99€)

Aplikácia Sketch Tree je vytvorená špeciálne pre kreatívnych ľudí, ktorí radi kreslia. Jej maliarske a kresliace funkcie sú veľmi prevratné, ponúka až 80 rôznych štetcov, plátno môže byť zväčšené 64 krát, nástroje na rozmazávanie, pravítko, systém pokročilých vrstiev, ktoré môžu importovať obrázky na pozadí, skicovanie, čierny atrament…

Bloons TD 6 – 2,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Bloons TD 6 je zábavná a jedna z najlepších hier typu “tower defense”, navrhnutá tak, aby vám poskytla hodiny zábavy.

The House of Da Vinci – 2,99€ (pôvodná cena 4,99€)

The House of Da Vinci je hra z dielne slvenského štúdia Blue Brain Games, ktorá vás zavedie do Florencie v roku 1506. V úlohe študenta sa pozriete do domu majstra Da Vinciho a zistíte, že záhadne zmizol. Pokazil sa niektorý z jeho úžasných vynálezov? Našiel ho zabijak vyslaný cirkvou? To sú otázky, ktoré si budete klásť pri postupnom odhaľovaní záhad vo svete, ktorý je inšpirovaný renesanciou a skutočnými vynálezmi a návrhmi majstra Leonarda.

Hra je dostupná v slovenskom a českom jazyku.

The House of Da Vinci 600x152 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #21 týždeň

The House of Da Vinci 2 – 1,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Úlohe študenta slávneho Leonarda da Vinciho bude vašou úlohou vyriešiť mechanické hlavolamy a objaviť skryté tajomstvá. Prejdite sa úchvatným prostredím talianskej renesancie a využite cestovanie časom, aby ste ovplyvnili svoje okolie.

Hra je dostupná v slovenskom a českom jazyku.

Football Manager 2022 Mobile– 8,99€ (pôvodná cena 9,99€)

Hovorí sa, že futbal je hrou správnych rozhodnutí a každý môže voliť podľa svojho uváženia, avšak vo Football Manager 2022 je rozhodnutie len a len na vás. Na vás záleží, koho podpíšete, koho predáte aj ako si poradíte s rozpočtom. Postavíte taktiku na hráčoch, ktorých máte k dispozícii, alebo ich tvrdým tréningom sformujete tak, aby hrali celkom podľa vašich predstáv. V hre čaká na vás 60 líg z 25. najväčších futbalových národov sveta. Rozhodnete sa pre úspech na domácej pôde, alebo pre dobrodružstvo v zahraničí.

Ordia – 1,99€ (pôvodná cena 3,99€)

Ordia je akčná hra s ovládaním len jedným prstom, v ktorej sa ocitnete v zvláštnom a nebezpečnom svete.

Starman – 0,99€ (pôvodná cena 3,99€)

V logickej hre Starman bude vašou úlohou obnoviť svetlo a život. Hra vás prevedie úchvatnými architektonickými scenériami s výnimočnou atmosférou a prepracovanými hádankami.

Alto’s Adventure – 0,99€ (pôvodná cena 4,99€)

V hre sa pustite do snowboardingového dobrodružstva v krásnych alpských kopcoch.

Alto’s Adventure je dostupná aj pre Apple TV.

Star Traders: Frontiers – 3,99€ (pôvodná cena 6,99€)

Star Traders: Frontiers je vesmírna RPG hra v ktorej preskúmate vesmír. Vyberiete si vlastnú posádku a prevezmete velenie nad vesmírnou loďou. Vrhnete sa do obrovského procedurálne generovaného vesmíru. Ako kapitán máte možnosť voľby, akým smerom sa uberiete s vašou posádkou, či sa stanete špiónom, pašerákom, prieskumníkom, pirátom, obchodníkom, nájomným lovcom… A samozrejme si môžete prispôsobiť vesmírnu loď, na výber je viac ako 350 vylepšení a 45 rôznych typov.

To the Moon – 1,99€ (pôvodná cena 4,99€)

To The Moon je príbehová RPG hra s pixelovou grafikou, ktorá bola pôvodne vyvinutá pre počítače. Hra rozpráva príbeh jedného pacienta – Johnyho, ktorého tajným snom je výlet na Mesiac.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

To the Moon 600x150 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #51 týždeň

Amperes – 0,99€ (pôvodná cena 1,99€)

Aplikácia Amperes slúži na testovanie batérií a nabíjačiek. Môže vám pomôcť nájsť zlé nabíjačky a káble, skontrolovať káblové a bezdrôtové nabíjačky a poskytnúť ďalšie systémové informácie. Obsahuje alarm nabitia batérie, ktorý vás upozorní na zvolenú úroveň nabitia batérie a ďalšie.

FiLMiC Firstlight – 3,99€ (pôvodná cena 7,99€)

FiLMiC je aplikácia pre fotografovanie od popredného výrobcu profesionálnych s rovnakým názvom. Aplikácia ponúka profesionálne nástroje ako: histogram RGB, manuálny režim uzávierky a ISO, manuálne upravovanie zaostrovania…

Scany – 0,99€ (pôvodná cena 5,99€)

Aplikácia Scany je podľa vývojárov švajčiarskym nožíkom pre všetkých, ktorí spravujú či už domáce alebo firemné LAN a WiFi siete. Aplikácia ponúka širokú škálu nástrojov na analýzu, vrátane pingu, WHOIS, DNS, skenovania portov a mnoho ďalších.

Aplikácia je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1.

flocks – 0,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Flock nie je len ďalšia logická hra. Je to svet nikdy nekončiacich, jednoduchých a krásnych „scenárov“ a v každom z nich budete musieť myslieť mimo rámca.

Templar Battleforce Elite – 4,99€ (pôvodná cena 9,99€)

Hra Templar Battleforce Elite je mix strategickej, tower defense a RPG hry. Vašou úlohou bude vytvoriť si vlastnú bojovú jednotku, na výber máte množstvo špecialistov, vylepšovať ich schopnosti a strategicky ich rozmiestniť v boji proti nepriateľom.

Templar Battleforce Elite 600x154 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #26 týždeň

CameraPixels PRO – 3,99€ (pôvodná cena 7,99€)

Aplikácia CameraPixels je jedinečná aplikácia na manuálne fotografovanie. Vďaka prémiovým nástrojom a intuitívnemu používateľskému rozhraniu je CameraPixels najlepšou voľbou pre profesionálnych mobilných fotografov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť