Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #40 týždeň

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

Riptide GP: Renegade – 0,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Preteky na rýchlych strojoch na vode v hre Riptide GP: Renegade prinášajú kopu zábavy a určite zaujmú aj vzhľadom. Môžete sa pustiť sólo do režimu kariéry alebo súťažiť v online jazdách proti ôsmim protivníkom.
Hra Riptide GP: Renegade je dostupná aj pre Apple TV a pre počítače Mac s čipom M1.

Access Code Zero – 0,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Hra Access Code Zero rozpráva príbeh operácie v komplexe Quarantine Bay, ktorú zajala skupina separatistov. Vašou úlohou bude preniknúť do komplexu, nájsť údaje z výskumov a bezpečne sa vrátiť.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Human Anatomy Atlas 2021 – 0,99 € (pôvodná cena  24,99€)

Human Anatomy Atlas 2021 je 3D atlas nielen pre zdravotníckych pracovníkov, študentov a profesorov. Aplikácia zahŕňa komplexné 3D anatomické modely mužov a žien a interaktívne animácie svalov a kostí.

Tahrir App – zadarmo (pôvodná cena 1,99€)

Tahrir App je nástroj, s ktorým môžete pridať text a zmeniť farbu pozadia textu v obrázkoch.

Textkraft Pocket – 1,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Texkraft Pocket je profesionálny textový editor a prehliadač dokumentov, ktorý podporuje množstvo formátov a cloudových služieb, ako iCloud Drive, Google Drive

Evoland 2 – 0,99€ (pôvodná cena 5,99€)

Evoland 2 je nástupcom pôvodného Evoland s vylepšenou grafikou, kde budete cestovať časom, s jednoduchou hrateľnosťou, ktorá sa bude postupne vyvíjať, ako sa budete pohybovať v príbehu. Hra sa bude postupne meniť z “pixelovej” grafiky a postupne prerastie do detailnej 3D verzie  Evoland 2 je oveľa väčšia hra a v srdci klasické RPG, s komplexným scenárom založeným na cestovaní v čase. Môžete očakávať desiatky postáv s vlastným prostredím a ambíciami a diametrálne odlišnými hernými štýlmi, ktoré sú spojené s príbehom a akciou hráča. Evoland 2 je plný humoru a odkazov na klasické hry, ako napríklad Mario, Street Fighter a Bomberman a ďalšie legendy rôznych žánrov. 

Evoland 2 vyšla aj vo verzii pre PC a podporuje aj Apple TV.

The Quest – 3,99€ (pôvodná cena 7,99€)

The Quest je “oldschoolová fantasy” RPG hra v otvorenom svete, ktorá vyšla aj vo verzii pre PC. Vašou úlohou ako bude zachrániť ostrov Freymore a odvráti blížiace sa nebezpečenstvo.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

The Quest 600x156 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #14 týždeň

All Fonts – 0,99€ (pôvodná cena 1,99€)

Pomocou aplikácie All Fonts si môžete prekopírovať do iPhonu alebo iPadu ľubovolné písma a nainštalovať ich do kompatibilných aplikácii ako: balík MS Office, Pages, Numbers…

GraviT – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

GraviT je logická hra, v ktorej musíte otáčať puzzle tak, aby zapasovali do seba farby.

Hra je dostupná aj pre Apple TV a pre počítače Mac s čipom M1.

MP4Plus converter PRO – 2,99€ (pôvodná cena 5,99€)

Ako už názov aplikácie prezrádza, pomocou MP4Plus converter PRO môžete prekonvertovať súbory typu webm,m3u,m3u8,movpkg, rmvb, avi, mkv, mp4, flv, wmv, 3gp, mov, vob, dvd, swf, rm, ts…, do formátov mp3 alebo mp4 priamo na vašom iOS zariadení.

Unicorn Blocker:Adblock – 0,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Unicorn Blocker:Adblock je nástroj na blokovanie reklám a vyskakovacích okien pre internetový prehliadač Safari.

Sudoku Evolved – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

Sudoku Evolved rozširuje o tradičné sudoku a rozširuje ho do troch dimenzií. Každá z hrán kocky obsahuje unikátnu sudoku, ktorá dodržiava bežné pravidlá. Sudoku Evolved je jedinečné v tom, že čísla na okrajoch sú zdieľané medzi hranami a vytvárajú prepojenie medzi susednými hádankami. To umožňuje zaujímavú novú hru – riešenie stôp na jednej strane kocky vám môže pomôcť zistiť stopy na druhej strane!

Hra je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1.

macOS

Pixave – zadarmo (pôvodná cena 4,99€)

Pixave je nástroj na organizovanie fotografií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.