Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #39 týždeň

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

911 Operator – 1,99€ (pôvodná cena 4,99€)

V 911 Operator prevezmete úlohu dispečera, ktorý sa musí rýchlo zaoberať prichádzajúcimi správami. Vašou úlohou nie je len vyzdvihnúť hovory, ale aj reagovať na situáciu. Niekedy podanie inštrukcií prvej pomoci, inokedy je nevyhnutná intervencia polície alebo záchranárov. Majte na pamäti, že osoba na druhej strane linky sa môže ukázať byť otcom umierajúcej dcéry, teroristom alebo len žartom. Hra 911 Operator vyšla aj vo verzii pre herné konzoly PS4 a Xbox One a PC.

911 Operator 600x148 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #48 týždeň

112 Operator – 2,99€ (pôvodná cena 9,99€)

Infarkt, autonehoda, no aj mačka na strome. To je len časť situácií, ktorým budete čeliť ako dispečer v hre 112 Operator. Hra je pokračovaním 911 Operator a prináša všetok jeho obsah a DLC, ale zároveň aj 25x väčšie mapy, 60 nových hovorov a nové mechaniky.

Radio Commander – 1,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Stratégia Radio Commander sleduje vojnu vo Vietname, v ktorej stojíte na strane Američanov ako veliteľ mnohých jednotiek. Ich životy závisia na vašich rozhodnutiach a správnom odhade situácie, pričom sa musíte spoľahnúť na svojich mužov a ich správy z terénu.

Zo slúchadla k vám budú doliehať informácie o pozícii nepriateľov, presunoch jednotiek a stratách na životoch na oboch stranách. Tieto informácie si sami poznačíte na mape pomocou žetónov, prípadne si napíšete vlastné poznámky.

Bridge Constructor Portal – 1,99€ (pôvodná cena  4,99€)

Dve obľúbené herné značky sa spojili do zábavného celku Bridge Constructor Portal, ktorý kombinuje výstavbu mostov a iných konštrukcií s teleportmi. A nechýba ani GLaDOS.

Bridge Constructor – 0,99€ (pôvodná cena 1,99€)

Vitaj v hre, kde je o skúsených a nadaných konštruktérov mostov, ako si práve ty, veľká núdza. Dávaj ale pozor. Každý most, ktorý postavíš, musí byť ešte pred uvedením do prevádzky dôkladne otestovaný dostatočnou záťažou, ktorá preverí, či je je most bezpečný.

Bridge Constructor: The Walking Dead –  1,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Bridge Constructor: The Walking Dead znie ako poriadne netradičné spojenie, keďže na jednej strane tu máme puzzle hrateľnosť a na druhej zase známe zombie univerzum. Ako to môže spolu fungovať? Hrateľnosť sa veľmi nemení vo svojom jadre, ale sú tu nové prvky. Do bezpečia musíte dostať vozidlá známe zo seriálového hitu a nechýbajú tu ani známe postavy, ako napríklad Daryl, Michonne alebo Eugene.

This is the Police – 2,99€ (pôvodná cena 6,99€)

V hre This is the Police sa ostávate sa do príbehu korupcie, zločinu a intríg. Zmocnite sa úlohy policajného šéfa Jacka Boyda a postavte sa čelom podsvetiu mesta Freeburg, ktoré sa rúti dolu vodou. Dostane sa Jack do dôchodku s peknou kôpkou bankoviek, skončí na mizine, alebo ešte horšie? Veľte Vašim podriadeným, odpovedajte na stav núdze a skúmajte mesto na pokraji chaosu. Mafia manévruje v úzadí a borí svoje pazúry ešte hlbšie do úbohého mesta, dokonca aj starosta je pripravený využiť každý škandál pre svoje politické výhody.

Hra je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1.

Vodobanka Pro – 0,99€ (pôvodná cena 1,99€)

Vodobanka je jednoduchá taktická hra, v ktorej budete ovládať SWAT tím.

Hra je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1.

Burly Men at Sea – 1,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Burly Men at Sea je ľudová rozprávka o trojici veľkých fúzatých rybárov, ktorí sa rozhodli ísť za dobrodružstvom. Príbeh hry je umiestnený v Škandinávii na začiatku 20. storočia. Celý príbeh sa skladá z rady udalostí týkajúcich sa stvorení z povestí. Hráš ako rozprávač a dobrodruh, vytváraš príbeh okolo ich osudu. Zahraj si raz, aby si spoznal jeden príbeh, alebo vyskúšaj ešte raz a objavíš nový príbeh.

Hra vyšla aj vo verzii pre PC aj herné konzoly a je dostupná aj pre Apple TV.

Burly Men at Sea - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #10 týždeň

Agent A: A puzzle in disguise – 0,99€ (pôvodná cena 5,99€)

V hre Agent A: A puzzle in disguise sa ocitnete v koži tajného agenta a vašou úlohou bude chytiť nájomného vraha, ktorý sa zameral na vašich kolegov.

Číslo 1 puzzle & adventúra v 43 krajinách. Apple Editors Choice v 30 krajinách sveta a najlepšia nová hra vo viac ako 100 krajinách sveta.
Hra dostala ocenenie od Applu: Apple Best of 2015.

Hra je dostupná pre Apple TV a je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

She Sees Red Interactive Movie – 0,99€ (pôvodná cena 2,99€)

V obľúbenom nočnom klube niekto zabil niekoľko ľudí. Osamelý detektív, pridelený k prípadu, sleduje každú stopu … kamkoľvek to môže viesť. V tomto provokatívnom interaktívnom thrilleri nič nie je také, ako sa zdá! She Sees Red je kriminálna interaktívna hra, v ktorej bude vašou úlohou nájsť vraha.

Hra je dostupná pre Apple TV a je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Dungeon and Puzzles – 1,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Dungeon and Puzzles je hra kombinujúca sokobam s dungeonmi. Vašou úlohou bude vyriešiť všetky hádanky, s čo nejmenším počtom ťahov, a vyčistiť všetky miestnosti.

Hra je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1.

Doterminism – zadarmo (pôvodná hra 1,99€)

Doterminism je logická hra, ktorá kombinuje umenie a hádanky, s úžasným soundrackom.

Hra je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1.

Commander Pixman – 1,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Commander Pixman je retro akčná plošinovka. Rýchla akcia, zbraň v rukách, 145 úrovní na zvládnutie, stovky nepriateľov na zabitie a tisíce pascí, ktorým sa treba vyhnúť…

Hra je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1.

macOS

Europa Universalis IV – Epic Store – zadarmo (pôvodná cena 31,99€)

V strategickej hre Europa Universalis IV vás čaká flexibilný rozvoj národov s vlastnými rozhodnutiami a novým monarch power systémom, kde črty lídra ovplyvnia hrateľnosť. Po ruke budú osobnosti minulosti a v rozmedzí 300 rokov sa vyskytnú tisíce historických udalostí.
Naučíte sa 3 hlavné aspekty riadenia rastúceho a rozširujúceho sa národa: politika, ekonomika a dobré staromódne vojny. Všetky tieto časti sú rovnako dôležité pre dosiahnutie strategických cieľov, a to z dlhodobého aj krátkodobého hľadiska. Nový obchodný systém zahŕňa využitie obchodníkov na ovplyvňovanie a riadenie všeobecného toku tovaru a zdrojov.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.