Tretia generácia AirPods má byť stále naplánovaná na tento rok

Apple podľa nových informácií stíha predstavenie v roku 2021.

Informoval o tom portál DigiTimes. Príchod novej generácie bezdrôtových slúchadiel od Apple sa očakával po boku iPhonu 13 či Apple Watch Series 7, ktorých predstavenie sme videli minulý mesiac.

Nestalo sa tak, a preto sa vynorili pochybnosti o tohtoročnom uvedení novinky. Podľa renomovaného analytika Ming-Chi Kua sú AirPods už v masovej výrobe a mali by sa objaviť v rámci digitálneho eventu do konca roku. Bolo by to prvýkrát, keď by slúchadlá dostali vlastný priestor v rámci Apple eventu. Stalo sa tak iba v prípade pôvodných AirPods v roku 2016. V hre je teda aj oznámenie formou tlačovej správy v najbližších týždňoch. Podobne sa na svet dostali AirPods Pro pred štyrmi rokmi. 

Update má priiniesť dizajn inšpirovaný verziou AirPods Pro s kratšími stonkami a možnými silikónovými štupľami.

zdroj: DigiTimes

komentárov
  1. Uz sa len neposerte z tych AirPods. Ved je to nepohodlne ako svina – je to potrebne kazdu chvilu nabijat v blbej krabicke, a tu krabicku nabijat predtym. A ked vam to vypadne z usi niekde v plnom autobuse, pri bicyklovani v lese alebo pri prebehovani cez frekventovanu cestu, tak to je uz len zabava.
    Dratove sluchatka su uzivatelsky ovela pohodlnejsie.

    6
    4
    1. Preboha Dusan ved si pouzivaj co chces, milionom ludom aj mne sedia skvelo a v zivote mi nevypadli ani pri behu. Tak si daj pohov a chod hadzat svoje premudrosti ktore nikoho nezaujimaju na letemsvetem / chudak

      0
      3
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.