Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #33 týždeň

33. tohtoročné pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iOS zariadenia, Appe Watch a počítače Mac.

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

911 Operator – 1,99€ (pôvodná cena 4,99€)

V 911 Operator prevezmete úlohu dispečera, ktorý sa musí rýchlo zaoberať prichádzajúcimi správami. Vašou úlohou nie je len vyzdvihnúť hovory, ale aj reagovať na situáciu. Niekedy podanie inštrukcií prvej pomoci, inokedy je nevyhnutná intervencia polície alebo záchranárov. Majte na pamäti, že osoba na druhej strane linky sa môže ukázať byť otcom umierajúcej dcéry, teroristom alebo len žartom. Hra 911 Operator vyšla aj vo verzii pre herné konzoly PS4 a Xbox One a PC.

911 Operator 600x148 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #48 týždeň

112 Operator – 3,99€ (pôvodná cena 9,99€)

Infarkt, autonehoda, no aj mačka na strome. To je len časť situácií, ktorým budete čeliť ako dispečer v hre 112 Operator. Hra je pokračovaním 911 Operator a prináša všetok jeho obsah a DLC, ale zároveň aj 25x väčšie mapy, 60 nových hovorov a nové mechaniky.

Radio Commander – 1,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Stratégia Radio Commander sleduje vojnu vo Vietname, v ktorej stojíte na strane Američanov ako veliteľ mnohých jednotiek. Ich životy závisia na vašich rozhodnutiach a správnom odhade situácie, pričom sa musíte spoľahnúť na svojich mužov a ich správy z terénu.

Zo slúchadla k vám budú doliehať informácie o pozícii nepriateľov, presunoch jednotiek a stratách na životoch na oboch stranách. Tieto informácie si sami poznačíte na mape pomocou žetónov, prípadne si napíšete vlastné poznámky.

R.B.I. Baseball 21 – 3,99€ (pôvodná cena 6,99€)

R.B.I. Baseball 21 definuje arkádovú baseballovú akciu s obrovským pokrokom vrátane úplne nových ovládacích prvkov pálkovania, nadhadzovania a baserunningu (behu cez méty), úplne novej kamery pri nadhadzovaní s novým nadhadzovacím štýlom a mnoho významných vizuálnych vylepšení. Vyberte si typy rozostupov hráčov, založených na skutočných údajoch o nadhadzovačoch, alebo si zahrajte na základe zjednodušených baserunningových prvkoch. Úplne nový typ kamery inšpirovaný reálnym vysielaním, vám dáva novú perspektívu pri hraní. Vylepšite si postavu, vrátané nových účesov a ďalších podrobností, ako namaľovanie si lícnych kostí čiernou farbou alebo si dajte borovicový decht na prilbu. Na ihriskách sa vytvárajú škrvny, fľaky na tráve po šmýkačkách. Zažite väčšiu autentickosť s vylepšenými MLB loptičkami, upravené animácie cutscén a rôzne uhly kamery, lepšie správanie davu ľuďí a lepšie (reálnejšie) správanie loptičky.

Hra je dostupná aj pre počítače Mac s čipom M1.

Ponpu – 0,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Inšpirovaná klasickou hrateľnosťou Bombermana, hra Ponpu berie koncept novým smerom, pridáva nové mechanizmy a funkcie a zároveň ich balí do krásnej, ručne kreslenej grafiky.
Zahrajte si epickú kampaň pre jedného hráča, kde sa stretnete v náročných súbojov s bossmi a vašou úlohou bude poraziť všemohúceho Duck-Goda a zabrániť mu v resetovaní vesmíru.

Hra je dostupná aj pre Mac s čipom M1.

V for Wikipedia – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Wikipedia lepšia ako kedykoľvek predtým – na zariadeniach ako iPhone, iPad a Apple Watch. Objavte svet a užite si krásnu typografiu s touto elegantnou aplikáciou V for Wikipedia. Aplikácia má množstvo funkcií: podľa vašej aktuálnej polohy vám aplikácia zobrazí relevantné články, môžete si pridávať záložky zobraziť históriu, prepínať medzi jazykmi, galériu obrázkov a mnoho ďalšieho.

Moonlighter – 6,99€ (pôvodná cena 11,99€)

Počas archeologického výkopu bol odhalený rad brán. Ľudia si rýchlo uvedomili, že tieto starodávne cesty vedú do rôznych svetov a dimenzií. Rynoka, malá komerčná dedinka bola odhalená blízko miesta výkopu a ponúka statočným a bezhlavým dobrodruhom nepredstaviteľné poklady.

Hra Moonlighter predstaví nového hrdinu Willa, ktorý je počas dňa predavačom túžiacim po dobrodružstve a hrdinných činoch.

V dedinke Rynoka môžete predávať objavené poklady, nastavovať ceny, starať sa o zásoby zlata, najímať pomocníkov a vylepšovať obchod.
Spoznajte obyvateľov a zistite o aké predmety majú záujem. Môžu vám za ne ponúknuť obrovské odmeny.
Vylepšujte si výbavu za pomoci obyvateľov dedinky.
Pri návšteve nových svetov získavajte zlato, poklady, novú výbavu a podivuhodné artefakty.
Pri súbojoch objavujte akcie s rôznymi zbraňami, schopnosťami a pridanými efektmi.
Každý svet je unikátny, nikdy neviete čo vás na druhej strane brány čaká.

Hra je dostupná aj pre počítače Mac s čipom M1.

Hra vyšla aj pre herné konzoly xBox One, PS4 a Nintendo Switch.

Awesome Voice Recorder  – 0,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Awesome Voice Recorder PRO je jedna z najlepších aplikácii pre nahrávanie zvukov, hovorov alebo hlasových poznámok na App Store. Aplikácia funguje aj na pozadí, podporuje niekoľko zvukových formátov – MP3,WAV,M4A,M4R, dokáže z nahrávok vytvoriť zvonenie, môžete si zvoliť kvalitu nahrávok.

Lock’s Quest – 2,99€ (pôvodná cena 6,99€)

V hre sa ocitnete v úlohe Locka, chlapca, ktorý narazí na inváziu jeho dediny, ktorá rozpúta širšiu vojnu medzi kráľovstvom sily a mechanickou armádou vedenou ohavným lordom bolesti. Pútavý príbeh sa rozvíja naprieč 75 dňami bojov v tucte unikátnych máp, ktoré sú plné strelných veží, pascí a špeciálnych útokov. Prežite hru tak, ako si ju tvorcovia predstavovali, teraz s HD hudbou, novými portrétmi vo vysokom rozlíšení a aktualizovanou hrateľnosťou.

Hra vyšla ja vo verzii pre herné konzoly Xbox One, PS4 a Nintendo Switch a je kompatibilná s počítačmi mac s čipom M1.

This Is the Police 2 – 2,99€ (pôvodná cena 6,99€)

Starajte sa o oddelenie, starajte sa o policajtov, skúmajte, vypočúvajte, uväzňujte, robte zložité voľby a snažte sa sami ostať na slobode. Toto príbehom vedené dobrodružstvo sa odohráva v studenom meste na hraniciach, ktoré je plné násilia. Vitajte v Sharpwoode, kde sa ľudia poznajú so susedmi menom a verne sa držia tradícií, nezáleží na tom aké barbarské sa môžu zdať. Pašeráci, gangy a hluční populisti nazývajú toto mestečko svojim domovom. Zúfalstvo tu narastá ako choroba a spolu s ním sa za tiahne aj násilie.

Pre novú šerifku Lilly Reed je to nočná mora. Trápi sa s udržaním poriadku a pokoja, zatiaľ čo jej podriadení sú hrubí muži nezvyknutí na velenie od ženy. Všetko sa mení keď sa v mestečku objaví záhadný cudzinec Warren Nash. Nikto netuší či do mesta prinesie spásu, alebo skazu.

Hra This Is the Police 2 vyšla aj vo verzii pre PC a herné konzoly Xbox One a Playstation 4.

This Is the Police 2 600x150 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #14 týždeň

Door Kickers – 0,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Hra Door Kickers vás postaví do úlohy veliteľa taktickej jednotky SWAT. Analyzujte situáciu, naplánujte si taktiku, vyberte zbrane a koordinujte viacerých vojakov pre splnenie vášho jediného cieľa, a tým je zachrániť všetkých rukojemníkov.

Door Kickers: Action Squad – 0,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Door Kickers: Action Squad je bláznivá akčná hra zo starej školy, ktorá vás stavia do role vojakov SWAT a pošle vás, aby ste sa vysporiadali so zloduchmi v štáte Nowhere City USA. Vyberte si výstroj, potom vykopnite dvere a smerujte k akcii. Zvládnite spätný ráz zbraní a čas prebíjania, využite vzdialenosť a krytie vo svoj prospech a použite strategické herné schopnosti v hre.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Journey – 1,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Preskúmajte starodávny tajomný svet. Journey je adventúra, v ktorej budete objavovať ruiny a odhaľovať ich tajomstvá. Hra ponúka unikátny hudobný zážitok, za ktorý si vyslúžila aj Grammy nomináciu.

Watch Wheels – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

Užite si automobilové pretehy na hodinkách Apple Watch. Použite digitálnu korunku na ovládanie a zajazdite svoj najlepší čas v hre Watch Wheels.

Revenge Space – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

Zaútočili bez varovania. Rozsiahla mimozemská armáda ničí vašu planétu. Hre Revenge Space ukradnete mimozemskú loď pridáte sa k odporu s jedniným cieľom. Pomsta! Hra Revenge space je dostupná pre hodinky Apple Watch a pre iPhone.

Wireless Keyboard & Trackpad – 1,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Potrebujete klávesnicu pre Mac alebo Windows PC? Aplikácia Wireless Keyboard & Trackpad premení váš iPhone alebo iPad na klávesnicu alebo trackpad.

Video AD Maker – 0,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Zapojte svojich zákazníkov a rozbehnite svoje podnikanie pomocou aplikácie Video AD Maker. Ako už názov prezrádza, aplikácia Video AD Maker slúži na vytváranie reklamných videí hlavne pre sociálne siete Facebook, Twitter a Instagram.

Aplikácia je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1.

Paths of Atlantis – 1,99€ (pôvodná cena 1,99€)

V logickej hre Path of Atlantis bude odhaliť tajomstvá Antlantídy.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

iColorama – 2,99€ (pôvodná cena 5,99€)

iColorama je editor fotografií, pomocou ktorého vylepšíte fotografie/obrázky/kresby a premeníte ich úžasné umelecké diela.

Aplikácia je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.