Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #18 týždeň

Prinášame vám ďalšie pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii.

iOS/iPadOS/tvOS/macOS-M1

Felix The Reape‪r – 1,09€ (pôvodná cena 4,49€)

Felix The Reaper je romantická humorná hra o živote a smrti, ale predovšetkým o riešení hlavolamov a prekonávaní prekážok.

Podivnou, ale sympatickou hlavnou postavou 3D rozprávkovej a dobrodružnej hry Felix the Reaper je tučný smrtiak Felix so slúchadlami na ušiach a so záľubou v tanci, ktorý pracuje na Ministerstve smrti. A má problém, veľký problém! On sa totiž, chlapec jeden nešťastný, zamiloval do Betty, ktorá pre zmenu pracuje pre konkurenčné Ministerstvo života. Tí dvaja tak majú svoj pohľad na svet úplne odlišný.

Hra je dostupná aj pre Mac s čipom M1.

Chameleon Run – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Rýchla, premyslená a nápaditá skákačka z dielne slovenského programátora, ktorá získala prestížne ocenenie Apple Design Award.

Hra je dostupná aj pre Apple TV a pre počítače Mac s čipom M1.

Chameleon Run 600x152 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #22 týždeň

The Bug Butcher – 1,09€ (pôvodná cena  4,49€)

The Bug Butcher je rýchla akčná strieľačka inšpirovaná klasickou arkádovkou Super Pang! Použite široký výber zbraní a vylepšení cez čoraz náročnejšie úrovne. The Bug Butcher je vlastne boj proti škodcom s guľometmi v priestore. Hráči sa v sólo režime alebo kooperácii môžu vyšantiť v tridsiatich leveloch. Súčasťou hry, ktorú je ľahké pochopiť, ale ťažšie zvládnuť, bude bohatý arzenál zbraní.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Rebel Cops – 4,49€ (pôodná cena 9,99€)

Rebel Cops je taktická stratégia, ktorá vyšla aj vo verzii pre herné konzoly PS4, Xbox One a Nintendo Switch. V hre velíte skupine bývalých policajtov, ktorá chce zvrhnúť nového kriminálnika v meste. Bojovať budete proti mafii, konkrétne proti hlave gangu, Viktora Zuev, ktorý nelegálne ovládol mestečko Ripton a podplatil aj miestnu políciu. Vy ste ale nadovšetko morálny, takže je čas zahodiť policajný odznak a ísť si to s Viktorom vybaviť ako občan proti občanovi. Je však na vás, či pritom budete pomáhať svojim susedom, alebo ich v mene spravodlivosti občas trochu hodíte pod vlak. Účel svätí prostriedky! Prostredníctvom taktických ťahových misií budete postupne podkopávať spojencov kriminálnika a s každým úspechom budete ľuďom vracať nádej a silu.

Hra je dostupná aj pre Mac s čipoom M1.

Absolute Drift – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

V hre Absolute Drift si osvojíte umenie driftovania. Precvičte si svoje schopnosti a súťažte na driftových podujatiach, ako sú Driftkhana a Mountain Drifting, ktoré ponúkajú 34 levelov na ceste k titulu.

Hra Absolute Drift je dostupná aj pre Apple TV.

Cubasis 3 – 37,99€ (pôvodná cena 55,99€)

Cubasis 3 je komplexný produkčný hudobný nástroj optimalizovaný pre dotykové ovládanie, ktorý vám umožní nahrávanie, editáciu a mixovanie hudby a vytvorené dielo môžete ihneď zdielať s celým svetom.

Castles of Mad King Ludwig – 2,29€ (pôvodná cena 9,99€)

Castles of Mad King Ludwig je digitálna verzia stolovej hry s rovnakým názvom. Hra vám dáva za úlohu postaviť extravagantné hrady pre bavorského kráľa Ludwiga. Ale postupujte opatrne a vyberte si svoju stratégiu. Môžete súperiť so svojimi priateľmi, proti AI, alebo si zahrať kampaň.

Hra je dostupná aj pre Mac s čipom M1.

9th Dawn III – 7,99€ (pôvodná cena 10,99€)

9th Dawn III je mix RPG hry a dungeon crawlera v retro štýle v otvorenom svete s pestrým obsahom, ktorý zahrňuje vývoj postavy, boje, výrobu predmetov, osvojenie monštier, kartovú minihru, rybárčenie a kooperáciu pre dvoch hráčov.

Hra je dostupná aj pre Mac s čipom M1 a vyšla aj vo verzii pre herné konzoly Playstation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Into The Dark : Narakan – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

Into The Dark : Narakan je mix stratégie, RPG, roguelike a hier. Hra ponúka nekonečný, ale i príbehový režim, v ktorom zhromažďujete fragmenty svojich bolestivých spomienok a objavujte temný les.

Hra je dostupná aj pre Mac s čipom M1.

DRAGON QUEST IV – 10,99€ (pôvodná cena 16,99€)

DRAGON QUEST IV je populárna japonská RPG hra. Príbeh v Dragon Quest IV je rozdelený do piatich rozličných kapitol, z ktorých každá sa zameriava na iného protagonistu. Prvé štyri kapitoly sú rozprávané z perspektívy budúcich spoločníkov hlavného hrdinu. Až v piatej kapitole sa všetci stretávajú a začínajú spoločne svoju cestu k záchrane sveta.

Assassin’s Creed Identity – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Hra je postavená na engine Unity a aj vďaka nemu sa bude vaša postava pohybovať v plne 3D prostredí. V ňom si budete môcť vytvoriť vlastného assassina a vrátiť sa do renesančného Talianska, kde na vás budú čakať desiatky úloh a sloboda pohybu verná sérii Assassin’s Creed.

Stomped! – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Hra Stomped! spája to najlepšie z snowboardingu a skateboardingu do jedného prémiového balíka. Prejdite si cestu krásnou horskou krajinou, posuňte sa cez búrlivé štíty alebo smrtiace priepasti.
Stomped! ponúka 36 vzrušujúcich úrovní v 6 v šiestich rôznych prostrediach, 9 jedinečných výziev na každej úrovni a mnoho ďalšieho.

macOS

Our Galaxy – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

Aplikácia Our Galaxy vám prinesie Mliečnu dráhu na monitory. Ponúka 3D pohľad na našu galaxiu s množstvom objekov.

Battery Amperage – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Battery Amperage je nástroj, ktorý potrebujete, ak chcete aby batéria vydržala extra minúty navyše. Ponúka vám prehľad, ktoré aplikácie a v akom pomera sa podieľajú na spotrebe.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.