Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #17 týždeň

Prinášame vám ďalšie pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii.

iOS/iPadOS

Escapists 2: Pocket Breakout – 2,29€ (pôvodná cena 7,99€)

Escapists 2 je pokračovanie úspešnej únikovej hry. Ani tentokrát nebude utiecť jednoduché. Budete musieť vyriešiť prísny rozvrh väzenia a vyhnúť sa nežiadúcej pozornosti. Vyrobte si zbrane a nástroje pomocou materiálov z vnútra väzenia, no pozor na razie v celách. Získajte prácu alebo vykonajte „láskavosti“ pre svojich spoluväzňov, aby ste si mohli zakúpiť životne dôležité zásoby.

Escapists 2 Pocket Breakout 600x144 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #27 týždeň

Esports Life Tycoon – 2,29€ (pôvpdná cena 4,49€)

Hra eSports Life je simulácia profesionálneho hráča videohier s najlepšími eSports klubmi sveta. Z herného nadšenca sa tam môžete prepracovať až do prvej ligy medzi elitu. Svoje schopnosti v hre využijete v dvoch najpopulárnejších eSports žánroch – FPS a MOBA. Presadiť sa môžete sólo alebo v tíme. S tvrdým tréningom sa dostavia úspechy, popularita aj peniaze. Môžete sa stať hernou legendou, a dokonca ovládať celý lukratívny eSports priemysel.

This Is the Police 2 – 3,39€ (pôvodná cena 9,99€)

Starajte sa o oddelenie, starajte sa o policajtov, skúmajte, vypočúvajte, uväzňujte, robte zložité voľby a snažte sa sami ostať na slobode. Toto príbehom vedené dobrodružstvo sa odohráva v studenom meste na hraniciach, ktoré je plné násilia. Vitajte v Sharpwoode, kde sa ľudia poznajú so susedmi menom a verne sa držia tradícií, nezáleží na tom aké barbarské sa môžu zdať. Pašeráci, gangy a hluční populisti nazývajú toto mestečko svojim domovom. Zúfalstvo tu narastá ako choroba a spolu s ním sa za tiahne aj násilie.

Pre novú šerifku Lilly Reed je to nočná mora. Trápi sa s udržaním poriadku a pokoja, zatiaľ čo jej podriadení sú hrubí muži nezvyknutí na velenie od ženy. Všetko sa mení keď sa v mestečku objaví záhadný cudzinec Warren Nash. Nikto netuší či do mesta prinesie spásu, alebo skazu.

Hra This Is the Police 2 vyšla aj vo verzii pre PC a herné konzoly Xbox One a Playstation 4.

This Is the Police 2 600x150 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #14 týždeň

Star Wars: Knights of the Old Republic – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Prežite príbeh, ktorý sa odohráva v zlatom veku Republiky – viac než 4.000 rokov pred dejom prvej epizódy Star Wars. Počet rytierov radu Jedi a Sith sa počíta na tisícky. Zatiaľ sa galaxia vspamätáva z ozbrojeného konfliktu s temnými pánmi, hrozí jej nové nebezpečenstvo vo forme vojny medzi Jedii a Sithmy.

Star Wars: Knights of the Old Republic II – 7,99€ (pôvodná cena 16,99€)

Príbeh vás v pokračovaní zavedie päť rokov po udalostiach z Star Wars: Knights of the Old Republic. Rytieri Jedi sú na pokraji záhuby a Republike hrozí pod tlakom lorda z Sithu zánik. Poslednou nádejou Republiky zostáva tak osamotený rytier Jedi, snažiaci sa znovu spojiť s vesmírnou silou. Bude však musieť čeliť tomu najťažšiemu rozhodnutiu: nasledovať svetlú stranu sily, alebo podľahnúť temnej strane…

Star Wars Pinball 7 – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Pinball so Star Wars témou…

Banner 3D – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Pomocou aplikácie Banner 3D môžete vytvoriť 3D animované správy, uložiťˇ ich ako gif a poslať pomocou obľúbenej chatovacej aplikácie.

Balance Stuff – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Balance Stuff je logická hra, v ktorej je vašou úlohou postaviť vežu z rozličných predmetov tak, aby nespadla.

Smash the Code – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

V logickej hre Smash the Code je vašou úlohou zistiť správnu kombináciu čísel. Pozor, počet pokusov je obmedzený.

Circuit Dude – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Circuit Dude je logická hra, v ktorej pomocou mikročipov, vypínačov a  otačaním postavíte ten najtajnejší vynález.

Dwarf Journey – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

Dwarf Journey je roguelike hra s náhodne generovanými úrovňami, v ktorej budete vylepšovať svoju postavu a bojovať, aby ste našli relikvie pre večný život.

Journey – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Preskúmajte starodávny tajomný svet. Journey je adventúra, v ktorej budete objavovať ruiny a odhaľovať ich tajomstvá. Hra ponúka unikátny hudobný zážitok, za ktorý si vyslúžila aj Grammy nomináciu.

macOS

Worms Revolution – Deluxe Edition – 2,29€ (pôvodná cena 16,99)

Známi červíci sú späť. Deluxe edícia obsahuje okrem pôvodnej hry navyše aj DLC Funfair, Mars a editor úrovní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.