Plánujete nákup nového iPadu Pro? Možno si budete musieť trochu počkať

Novinka predstavená na nedávnom Apple evente priniesla nový displej s mini-LED technológiou aj procesor M1. Práve nová obrazovka sa nakoniec podľa predbežných odhadov stala príčinou posunutých odhadov dodania.

Tie platia pre väčší z nových iPadov Pro, keďže aj mini-LED je výsadou 12,9-palcového modelu. Oficiálny web Apple aktuálne hlási, že aj základná konfigurácia tohto iPadu môže byť doručená na rozhraní júna a júla. mini-LED oproti tradičným LED displejom prináša benefity no aj vyššie nároky na výrobu – čo sa teraz prejavilo na dodacích lehotách.

Pokiaľ ide o ostatné novinky z eventu Spring Loaded, ich skladové zásoby vyzerajú podstatne lepšie. iPhone 12 v novej fialovej farbe by mal doraziť už začiatkom tohto mesiaca, Apple TV od polovice mája a základné konfigurácie iMacu koncom tohto istého mesiaca. Začiatok júna ostáva pre higher-end varianty iMacu a takisto aj novú Siri Remote. Trackovacie AirTagy sú k dispozícii tiež, najmä v kusovom balení.

zdroj: Apple

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.