Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #09 týždeň

Prinášame vám 9. tohtoročné pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iOS zariadenia a počítače Mac

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

Photobox Widget – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Ako už názov aplikácie prezrádza, pomocou Photobox Widget si môžete vytvoriť vlastné widgety s obľúbenými fotografiami.

Radio Commander – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Stratégia Radio Commander sleduje vojnu vo Vietname, v ktorej stojíte na strane Američanov ako veliteľ mnohých jednotiek. Ich životy závisia na vašich rozhodnutiach a správnom odhade situácie, pričom sa musíte spoľahnúť na svojich mužov a ich správy z terénu.

Zo slúchadla k vám budú doliehať informácie o pozícii nepriateľov, presunoch jednotiek a stratách na životoch na oboch stranách. Tieto informácie si sami poznačíte na mape pomocou žetónov, prípadne si napíšete vlastné poznámky.

112 Operator – 4,49€ (pôvodná cena 12,99€)

Infarkt, autonehoda, no aj mačka na strome. To je len časť situácií, ktorým budete čeliť ako dispečer v hre 112 Operator. Hra je pokračovaním 911 Operator a prináša všetok jeho obsah a DLC, ale zároveň aj 25x väčšie mapy, 60 nových hovorov a nové mechaniky.

911 Operator- 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

V 911 Operator prevezmete úlohu dispečera, ktorý sa musí rýchlo zaoberať prichádzajúcimi správami. Vašou úlohou nie je len vyzdvihnúť hovory, ale aj reagovať na situáciu. Niekedy podanie inštrukcií prvej pomoci, inokedy je nevyhnutná intervencia polície alebo záchranárov. Majte na pamäti, že osoba na druhej strane linky sa môže ukázať byť otcom umierajúcej dcéry, teroristom alebo len žartom. Hra 911 Operator vyšla aj vo verzii pre herné konzoly PS4 a Xbox One a PC.

911 Operator 600x148 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #48 týždeň

Alien Shooter 2 – 1,09€ (pôvodná cena 6,99€)

Alien Shooter 2 je izometrická krvavá strieľačka. Ide o unikátne spojenie arkádovej akcie s prvkami RPG, v ktorej za zabitých zombíkov (budú ich tisíce), dostanete skúsenosti, ktoré potom investujete do vylepšení (lepšia výdrž, lepší účinok zbraní, viac nábojov…). Na špeciálnych miestach môžete kúpiť nové zbrane, brnenie, lekárničky a ďalších predmetov potrebných ku prežitiu.

Rebel Cops – 4,49€ (pôodná cena 9,99€)

Rebel Cops je taktická stratégia, ktorá vyšla aj vo verzii pre herné konzoly PS4, Xbox One a Nintendo Switch. V hre velíte skupine bývalých policajtov, ktorá chce zvrhnúť nového kriminálnika v meste. Bojovať budete proti mafii, konkrétne proti hlave gangu, Viktora Zuev, ktorý nelegálne ovládol mestečko Ripton a podplatil aj miestnu políciu. Vy ste ale nadovšetko morálny, takže je čas zahodiť policajný odznak a ísť si to s Viktorom vybaviť ako občan proti občanovi. Je však na vás, či pritom budete pomáhať svojim susedom, alebo ich v mene spravodlivosti občas trochu hodíte pod vlak. Účel svätí prostriedky! Prostredníctvom taktických ťahových misií budete postupne podkopávať spojencov kriminálnika a s každým úspechom budete ľuďom vracať nádej a silu.

Esports Life Tycoon – 2,29€ (pôvpdná cena 4,49€)

Hra eSports Life je simulácia profesionálneho hráča videohier s najlepšími eSports klubmi sveta. Z herného nadšenca sa tam môžete prepracovať až do prvej ligy medzi elitu. Svoje schopnosti v hre využijete v dvoch najpopulárnejších eSports žánroch – FPS a MOBA. Presadiť sa môžete sólo alebo v tíme. S tvrdým tréningom sa dostavia úspechy, popularita aj peniaze. Môžete sa stať hernou legendou, a dokonca ovládať celý lukratívny eSports priemysel.

Awesome Voice Recorder PRO – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Awesome Voice Recorder PRO je jedna z najlepších aplikácii pre nahrávanie zvukov, hovorov alebo hlasových poznámok na App Store. Aplikácia funguje aj na pozadí, podporuje niekoľko zvukových formátov – MP3,WAV,M4A,M4R, dokáže z nahrávok vytvoriť zvonenie, môžete si zvoliť kvalitu nahrávok.

Evoland 2 – 2,29€ (pôvodná cena 7,99€)

Evoland 2 je nástupcom pôvodného Evoland s vylepšenou grafikou, kde budete cestovať časom, s jednoduchou hrateľnosťou, ktorá sa bude postupne vyvíjať, ako sa budete pohybovať v príbehu. Hra sa bude postupne meniť z “pixelovej” grafiky a postupne prerastie do detailnej 3D verzie  Evoland 2 je oveľa väčšia hra a v srdci klasické RPG, s komplexným scenárom založeným na cestovaní v čase. Môžete očakávať desiatky postáv s vlastným prostredím a ambíciami a diametrálne odlišnými hernými štýlmi, ktoré sú spojené s príbehom a akciou hráča. Evoland 2 je plný humoru a odkazov na klasické hry, ako napríklad Mario, Street Fighter a Bomberman a ďalšie legendy rôznych žánrov. 

Evoland 2 vyšla aj vo verzii pre PC a podporuje aj Apple TV.

Bitstat – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

Aplikácia Bitstat sleduje trh s kryptomenami, zobrazuje vývoj kurzov a vaše zhodnotenie.

MemoCam – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia Memo Camera pomocou umelej inteligencie extrahuje a ukladá z fotografií všetky dôležité informácie, ako sú telefónne čísla, mena, čiarové kódy, adresy, dátumy alebo adresy URL

BE-A Walke‪r – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

V hre BE-A Walke‪r sa ocitnete v koži elitného pilota bojového robota. Vašou úlohou je poraziť nepriateľských domorodcov a chrániť koloniálne obyvateľstvo. Ale zničenie pôvodnej rasy nie je jediný spôsob záchrany ľudstva. Vyberte si strany v konflikte, ktoré určia osud celého ľudstva…

‎Remote Drive for Mac – Pro on the App Store (apple.com)

Pomocou aplikácie Remote Drive for Mac môžete pristupovať a prenášať súbory uložené na počítači Mac z vášho iPhonu, iPadu a dokonca aj z Apple TV.

ServerStatus Pro & SS‪H – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

ServerStatus je nástroj na sledovanie operačného systému Linux. Zobrazuje zaťaženie servera, využitie procesora, využitie pamäte, rýchlosť io, rýchlosť siete a procesy.

Rusted Warfare – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

Rusted Warfare je real time strategická hra inšpirovaná klasikami ako Red Alert alebo Command and Conquer.

Rusted Warfare je univerzálna aplikácia, funguje aj na počítači Mac s Apple M1 procesorom.

Felix The Reape‪r – 1,09€ (pôvodná cena 4,49€)

Felix The Reaper je romantická humorná hra o živote a smrti, ale predovšetkým o riešení hlavolamov a prekonávaní prekážok.

Podivnou, ale sympatickou hlavnou postavou 3D rozprávkovej a dobrodružnej hry Felix the Reaper je tučný smrtiak Felix so slúchadlami na ušiach a so záľubou v tanci, ktorý pracuje na Ministerstve smrti. A má problém, veľký problém! On sa totiž, chlapec jeden nešťastný, zamiloval do Betty, ktorá pre zmenu pracuje pre konkurenčné Ministerstvo života. Tí dvaja tak majú svoj pohľad na svet úplne odlišný.

Sudoku Evolved – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Sudoku Evolved rozširuje tradičné sudoku do troch dimenzií. Každá tvá r kocky obsahuje jedinečné puzzle, ktoré sa riadi bežnými pravidlami.

Interlope‪r‬ – 1,09€ (pôvodná cena 6,99€)

Interlope‪r‬ je bojový simulátor vo vesmíre. V hre si môžete prispôsobiť svoju stíhačku a vybaviť ju rôznym arzenálom.

Interlope‪r je dostupná aj pre Apple TV a počítače Mac.

THE LAST REMNANT Remastere‪d – 14,99€ (pôvodná cena 16,99€)

THE LAST REMNANT je japonské RPG od tvorcov Final Fantasy, ktoré rozpráva príbeh mladého šermiara Rusha Sykesa, ktorý sa vypraví zachrániť svoju unesenú mladšiu sestru Irinu. Podstatná časť hry sa pritom točí okolo masívnych stretov početných armád, ktoré prebiehajú po ťahoch a do ktorých budete môcť rôzne zasahovať.

Rozľahlý svet je zaplnený stvoreniami 4 rôznych rás. Odlišné sú nielen vzhľadom, ale samozrejme tiež vrodenými schopnosťami. Je to MITRA ako ľudia. YAMA, neuveriteľne silné, veľkým rybám podobné kreatúry. QSITI ako malí humanoidi evokujúci jaštery, ktorých silnou stránkou je mágia. A nakoniec SOVNNI, mačkám sa blížiace stvorenia, čo vďaka štyrom končatinám môžu naraz ovládať hneď niekoľko zbraní, vďaka čomu excelujú v boji. Avšak jedná sa pritom o vzácnu rasu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.