Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #05 týždeň

Prinášame vám piate tohtoročné pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iOS zariadenia a počítače Mac.

iOS/iPadOS/tvOS

iSafeCharge – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

iSafeCharge je užitočná utilita, pokiaľ nabíjate iPhone alebo iPad niekde na verejnosti. Keď dôjde k odpojeniu zariadenia od nabíjania alebo k detekcii pohybu, tak sa spustí alarm.

Kick Ass Commandos – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Uchopte guľomet, plameňomet, raketomet a granáty, zaútočte na nepriateľské základne a zachráňte svet v akčnej hre Kick Ass Commandos.

Dungeon Warfare 2 – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Dungeon Warfare 2 je náročná tower defense hra, v ktorej budete brániť svoje žaláre pomocou tých najsmrteľnejších pascí a zákerných zbraní proti chamtivým dobrodruhom a hrdinom.

Lock’s Quest – 4,49€ (pôvodná cena 9,99€)

V hre sa ocitnete v úlohe Locka, chlapca, ktorý narazí na inváziu jeho dediny, ktorá rozpúta širšiu vojnu medzi kráľovstvom sily a mechanickou armádou vedenou ohavným lordom bolesti. Pútavý príbeh sa rozvíja naprieč 75 dňami bojov v tucte unikátnych máp, ktoré sú plné strelných veží, pascí a špeciálnych útokov. Prežite hru tak, ako si ju tvorcovia predstavovali, teraz s HD hudbou, novými portrétmi vo vysokom rozlíšení a aktualizovanou hrateľnosťou.

Hra vyšla ja vo verzii pre herné konzoly Xbox One, PS4 a Nintendo Switch.

This Is the Police 2 – 3,49€ (pôvodná cena 9,99€)

Starajte sa o oddelenie, starajte sa o policajtov, skúmajte, vypočúvajte, uväzňujte, robte zložité voľby a snažte sa sami ostať na slobode. Toto príbehom vedené dobrodružstvo sa odohráva v studenom meste na hraniciach, ktoré je plné násilia. Vitajte v Sharpwoode, kde sa ľudia poznajú so susedmi menom a verne sa držia tradícií, nezáleží na tom aké barbarské sa môžu zdať. Pašeráci, gangy a hluční populisti nazývajú toto mestečko svojim domovom. Zúfalstvo tu narastá ako choroba a spolu s ním sa za tiahne aj násilie.

Pre novú šerifku Lilly Reed je to nočná mora. Trápi sa s udržaním poriadku a pokoja, zatiaľ čo jej podriadení sú hrubí muži nezvyknutí na velenie od ženy. Všetko sa mení keď sa v mestečku objaví záhadný cudzinec Warren Nash. Nikto netuší či do mesta prinesie spásu, alebo skazu.

Hra This Is the Police 2 vyšla aj vo verzii pre PC a herné konzoly Xbox One a Playstation 4.

This Is the Police 2 600x150 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #14 týždeň

Hot Guns – 0,49€ (pôvodná cena 2,29€)

Ak sa vyskytnú vážne problémy, rýchle a jednoduché riešenie je ich jedinou voľbou. A preto v akčnej hre Hot Guns platí len jedno pravidlo: strieľaj!

Slimes and Monsters – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Slimes and Monsters je akčná 2D hra v retro grafike s procedurálne generovanými levelmi. Vašou úlohou bude poraziť všetky príšery a zistiť, kto je za ich útokom. Zbierajte vylepšenia zbraní, brnenia a kúziel, ktoré vám pomôžu pri hľadaní a v boji proti bossom.

Facts – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Naučte sa každý deň niečo nové s aplikáciou Daily Facts. Preskúmajte zaujímavé informácie zoskupených do niekoľkých tém.

Pixboy – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

Pixboy je šialený vedec, ktorý vytvoril silný elixír. Bohužiaľ ho ukradla banda nezbedných psov. Pomôžte poraziť všetkých nepriateľov, čeliť všetkým výzvam, získať elixír.

Pixboy je retro arkádová hra, ktorá obsahuje 40 ručne kreslených levelov, originálny soundrack a množstvo výziev.

Football Manager 2021 Touch – 17,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Hovorí sa, že futbal je hrou správnych rozhodnutí a každý môže voliť podľa svojho uváženia, avšak vo Football Manager 2021 je rozhodnutie len a len na vás. Na vás záleží, koho podpíšete, koho predáte aj ako si poradíte s rozpočtom. Postavíte taktiku na hráčoch, ktorých máte k dispozícii, alebo ich tvrdým tréningom sformujete tak, aby hrali celkom podľa vašich predstáv. V hre čaká na vás 117 líg z 52 najväčších futbalových národov sveta. Rozhodnete sa pre úspech na domácej pôde, alebo pre dobrodružstvo v zahraničí.

macOS

Simple Refresh – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Simple Refresh je rozšírenie pre internetový prehliadač Safari, ktorý automaticky obnovuje jednu alebo viac kariet. Interval obnovenia si môžete prispôsobiť od 1 sekundy do 10 minút (600 sekúnd).

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.