V App Store sa pred štartom WWDC21 objavila apka Mind aj ďalšie novinky. Čo môžeme očkávať?

Pár hodín pred zahájením tohtoročnej konferencie pre vývojárov sa omylom dostalo von info, ktoré naznačuje zmeny pre watchOS.

Do systému by v rámci veľkej aktualizácie watchOS 8 mali pribudnúť samostatné Tipy a apka Kontakty, ktorú poznáme z iných platforiem. Únik tejto novinky si vďaka novým app ID všimol vývojár Khaos Tian.

V nich sa uvádzali položky ako com.apple.NanoTips, com.Apple.NanoContacts. Výrazom Nano pritom Apple interne označuje práve apky pre Apple Watch. Okrem toho sa Apple podarilo nechtiac uverejniť aj položku com.Apple.Mind, ktorá zase naznačuje príchod celkom novej aplikácie.

V súčasnosti Apple pre svoje smart hodinky ponúka apku Breathe. podobne nazvaná novinka Mind by tak mohla byť ďalším rozšírením funkcionalít na monitorovania zdravia používateľa, pravdepodobne zameraná na duševné zdravie.

Ako to nakoniec bude sa dozvieme už o pár hodín. Apple prezentácia, ktorou značka zaháji aktuálny ročník konferencie WWDC, začína o 19:00 nášho času. Na MacBlogu ju môžete sledovať v reálnom čase a po jej skončení budú k dispozícii aj podrobné články.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.