Takto vyzerá jarné príslušenstvo k iPhonu, iPadu a Apple Watch

Apple tento týždeň predstavil na svojom evente Spring Loaded porciu noviniek a spolu s nimi prichádza aj nová nádielka farebných obalov a ďalších doplnkov pre jeho produkty.

iPhone

Pre nadchádzajúcu jarnú sezónu pribudli nové farby MagSafe obalov pre iPhone – Capri Blue, Pistachio, Cantaloupe a Amethyst. Nové sú aj odtiene pre kožené príslušenstvo – Deep Violet pre MagSafe púzdro či návlek v koži a nová Magsafe peňaženka vo farbe Arizona.

Capri Blue

Cantaloupe

Pistachio

Amethyst

Deep Violet

iPad

Hlavnou hviezdou popri novom, farebnom iMacu bol v utorok večer aj nový iPad Pro a tak nemôžu chýbať ani aktualizované obaly pre tento produkt s logom Apple. Pribudlo dvojica nových farieb obalov a takisto dve farebné prevedenia Magic Keyboard pre iPad Air a iPad Pro. Obaly Smart Cover a Smart Folio dostali Electric Orange a v kontraste k tejto šťavnatej farbe aj decentnú Mallard Green.

Electric Orange

Mallard Green

Apple Watch

Aká by to bolo nová sezóna bez aktualizovanej ponuky náramkov Apple Watch. Do už teraz širokej ponuky pribudli ďalšie kúsky v rôznych materiáloch a farbách.

Solo Loop

Silikónový náramok dostal Tomales Blue, Pistachio a Cantaloupe. Pletená verzia ponúka na výber novinky Electric OrangePistachio.

Sport Band

Náramky tejto série majú po novom aj farby Mallard Green, Cantaloupe či Capri Blue.

Sport Loop

V tejto sekcii pribudli motívy Sea Salt, Abyss, Olive a takisto u Apple tradičná (PRODUCT) Red.

Nike Band

Náramky Nike rozšíril Apple o Chlorine Blue & Green Glow, Hasta & Light a Ironstone & Black.

Tu pribudla verzia Chalk White.

Hermés

Kolekcia týchto náramkov v textilnom prevedení dostala hneď päť novýc farieb – Rouge de Coeur/Rouge H, Kraft Rouge de Coeur, Orange/Rose Mexico, Bleu Saphir/Orange a Noir/Bleu Saphir a Blanc. Medzi kožené náramky pribudli Noir, Bleu Saphir, Rose Mexico a Blanc.

     

zdroj: Apple

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.