Čaká nás o dva týždne Apple event?

Nové info od spoľahlivého čínskeho leakera naznačuje blížiacu sa nádielku noviniek.

Apple má v zásobe viacero adeptov na miesto v novej prezentácii a podľa leakera, ktorý vystupuje pod menom Kang, má plány s 23. marcom.

Pôvodne sa hovorilo aj o 16. marci, ktorý takisto vychádza na pre Apple obľúbený utorok, avšak Mark GurmanBloombergu túto hypotézu označil za mylnú. Treba dodať, že redaktor patrí vo svete Apple noviniek k spoľahlivým zdrojom. Otvoril sa tak priestor pre neskorší dátum a podľa Kanga to bude v rovnaký deň ako predstavenie smartfónu OnePlus 9. Ten má doraziť na pódium práve 23. marca.

V rámci prvého tohtoročného eventu by sme sa  mohli dočkať dlho očakávaných AirTags, ktoré majú slúžiť na trackovanie predmetov, či nových modelov iPadu, ktoré ponúku výkonnejší čip a mini-LED displej.

Pokiaľ ide o spoľahlivosť Kanga, čínsky leaker minulý rok ako prvý priniesol info o vzkriesení MagSafe pre iPhone 12 ako aj viacero presných detailov ohľadom súčasnej generácie Apple smartfónu či o príchode HomePod mini pred jeho oznámením.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.