Nový iPhone má údajne dostať väčšiu cievku pre bezdrôtové nabíjanie aj silnejšie magnety

Očakávaná tohtoročná generácia podľa nových informácií sa dočká vylepšení aj v tomto smere.

Informáciu priniesli v novom videu EveryThingAppleProMax Weinbach. iPhone 13 podľa ich názoru bude disponovať cievkou pre bezdrôtové nabíjanie s väčšími rozmermi. Vďaka tomu bude pri dopĺňaní energie lepšie kontrolovaná teplota. Vo videu je ako jedna z možností spomenuté aj tzv. reverzné nabíjanie. Táto možnosť by umožnila v praxi pomocou iPhonu nabíjať iné zariadenie kompatibilné s Qi nabíjaním – napríklad AirPods.

Možnosť spätného nabíjania nedávno spomenul vo svojom reporte aj Bloomberg, ktorý túto funkciu očakáva s príchodom niektorého z modelov iPad Pro.

Nový iPhone má “posilniť” aj pokiaľ ide o magnety v zadnej stene. spojenie iPhonu a MagSafe príslušenstva by tak malo byť silnejšie a stabilnejšie.

Odhliadnuc od týchto noviniek sa vo videu spomína ešte možnosť, že iPhone 13 ponúkne tzv. portrétový režim videa. Túto novinku Apple prezentoval pri ukážke nového iOS. Funkcia bola skloňovaná primárne spolu s FaceTime apkou, no podľa názoru Maxa Weinbacha bude portrétový mód dostupný aj základnú apku Kamera.

zdroj: EveryThingApplePro

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.