Novinky z Apple TV+: The Shrink Next Door a druhá séria Ted Lasso

Už o mesiac sa na streame Apple objaví pokračovanie príbehu o stredoškolskom koučovi amerického futbalu, ktorý má trénovať britských ligových futbalistov. V hlavnej úlohe nového komediálneho seriálu sa zase predstavia Will Ferrell a Paul Rudd.

Streamovacia služba Apple uviedla chystaný prírastok do svojho katalógu krátkou upútavkou. Má ísť o osemdielnu sériu, ktorá sa už tradične odpremiéruje trojicou častí. Na obrazovky zariadení s Apple TV+ predplatným by mala doraziť 12. novembra.

Seriál je inšpirovaný rovnomenným podcastom, ktorý produkujú WonderyBloomberg Media. Apple novinku popisuje ako temnú komédiu podľa skutočných udalostí, ktoré vzišli z bizarného vzťahu psychiatra Dr. Isaaca Herschkopfa (Paul Rudd) a jeho stáleho pacienta Martina Markowitza (Will Ferrell).

Obľúbená komédia Ted Lasso sa 23. júla vráti s druhou porciou epizód. Apple k tomuto programu zároveň vydal nový trailer:

zdroj: Apple TV+

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.