Nové AirPods s dizajnom Pro dorazia ešte tento rok

V roku 2022 sa zase dočkáme updatu aj pre samotné AirPods Pro. Aká bude ich druhá generácia?

AirPods 3 podľa Bloombergu predstaví Apple ešte tento rok. Apple naposledy základné AirPods aktualizoval o novú generáciu v marci 2019. Nový dizajn má vychádzať z high-end verzie kompaktných štupľov. Slúchadlá by tak mali mať o niečo kratšie stonky. V minulosti sa špekulovalo aj o silikónových koncovkách, no o tomto aspekte nových slúchadiel sa Mark Gurman z Bloombergu v novom reporte nezmienil.

Pokiaľ ide o AirPods Pro druhej generácie, tie by mohli dostať pohybové senzory využiteľné pri sledovaní aktivít počas cvičenia. Zároveň sa značka pohráva s myšlienkou odstrániť stonky slúchadiel. Tento dizajn má mať premiéru na očakávaných Beats Studio Buds. Audio novinka je naplánovaná na budúci mesiac.

Pôvodne sa čakalo, že Apple príde s novými AirPods Pro ešte tento rok, no teraz sa odhady termínov posúvajú na budúci rok a v tejto chvíli nie sú známe dôvody prečo.

zdroj: Bloomberg

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.