Nové AirPods Pro už v prvej polovici roka!

Množiace sa informácie napovedajú blížiace sa predstavenie druheje generácie obľúbených true wireless slúchadiel od Apple.

Najnovšie sa produkt spomína v reporte od DigiTimes, v ktorom sa stránka odvoláva na zdroje z výroby. Správa hovorí o dodávateľov flash pamäte Winbond, ktorý má poskytovať NOR flash komponenty práve pre AirPods Pro 2.

Nové info nadväzuje na staršiu správu japonského portálu Mac Otakara, ktorý informoval, že AirPods Pro druhej generácie Apple predstaví v apríli, spolu s 3. generáciou iPhone SE.

Súčasné AirPods Pro

Pôvodné AirPods Pro, ktoré sú aktuálne v ponuke, boli predstavené v novembri 2019. Oproti základnému modelu ponúkajú kratšiu stopku a tri veľkosti silikónových štupľov pre lepšie vyplnenie priestoru ucha. Klasické AirPods predstihujú aj v rámci funkcionality – ponúkajú aktívne potláčanie vonkajších ruchov (ANC – Active Noise Cancellation) či transparentný posluch.

Nový update produktu by mohol priniesť zmenu tvaru štupľa pre ešte lepšiu výplň ucha či kratšiu stopku slúchadla a tým aj mierne zmenené proporcie púzdra.

Airpods

Okrem novej generácie AirPods Pro sa hovorí aj o aktualizácii základných AirPods, ktoré by po novom mohli dizajnovo viac vychádzať z vyššieho modelu, no stále by si vďaka absencii prémiových funkcií zachovali priaznivejšiu cenu. Tá aktuálne začína na 159 € (resp. 189 pri puzdre Wireless Charging Case). AirPods Pro stoja 249 €.

zdroj: DigiTimes

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.