Nakúpte v iStores bezpečne a rýchlo online – aj na splátky bez navýšenia a akontácie!

K nákupu nad 500 € navyše získate darčekovú poukážku na ďalší nákup alebo ďalšie benefity.

Predajne iStores sú na Slovensku pre súčasnú situáciu zatvorené, využiť však môžete pohodlný a bezpečný spôsob ako nakúpiť obľúbené Apple produkty. Pri nákupe nad 50 € máte dopravu zadarmo, s rýchlym doručením kuriérom až k vám.

Zariadenia môžete získať s 0% úrokom, bez navýšenia a akontácie. To platí aj pre príslušenstvo a doplnky. Navyše, ak nakúpite nad 500 €, získate 25 € darčekovú poukážku na ďalší nákup v iStores. K vybraným produktom vám v iStores pribalia aj Apple TV+ na rok zadarmo a Apple Music na 3 mesiace zadarmo.

Podrobnosti k akcii nájdete na webe iStores

Stále funguje aj možnosť výkupu starších zariadení, vďaka ktorej môžete zaplatiť starším zariadením za nové. Podmienky nájdete na samostatnej podstránke.

Potrebujete servis alebo vybaviť reklamáciu? Návod, ako postupovať nájdete takisto na webe iStores v sekcii Servis. Spoločnosť ponúka autorizovaný servis s dopravou zadarmo, ktorý vám je k dispozícii sedem dní v týždni

zdroj: iStores

komentáre
  1. “K vybraným produktom vám v iStores pribalia aj Apple TV+ na rok zadarmo a Apple Music na 3 mesiace zadarmo.”
    Myslel som si, že to dáva sám Tim Cook, ale ako vidím tak mi to tam pribalí istores.sk

    4
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.