Leaker spomína iMac vo farbe a nový dizajn Mac Pro

Aj takýmito novinkami rozvíril vody Twittteru kontroverzný leaker Jon Prosser.

Ten má za sebou prognózy s veľmi odlišnou úspešnosťou. Niektoré tipy ako v prípade dátum predstavenia iPhonu SE mu vyšli na deň presne, iné, napríklad predstavenie očakávaných AirTags boli zase zásahom do vody.

Teraz sa leaker pripomenul predpoveďou, ktorá prináša zaujímavý pohľad na budúci dizajn Apple desktopov.

Ako prvý je to nový update iMacu. Podľa Prossera Apple chystá predstavenie hneď v piatich farebných prevedeniach. Malo by ísť o farby, ktoré si aktuálne môžu zvoliť záujemcovia o iPad Air – varianty space gray, rose gold, strieborný, zelený a nebesky modrý.

Má ísť o nostalgické žmurknutie na pôvodný iMac, ktorý takisto dával na výber z pätice farieb zaddného krytu. V tom čase to boli ešte divokejšie farby inšpirované ovocím – mandarínková, hroznová, čučoriedková, limetková a jahodová.

Nový iMac má priniesť tenšie okraje displeja a pod povrchom aj nový čip z rodiny Apple Silicon. Presný dátum predstavenia zatiaľ známy nie je a nie je ani jasné, či sa dočkáme naraz viacerých veľkostí.

Okrem iMacu sa v novej porcii odvážnych prognóz zameral Prosser aj na Mac Pro. Ten má po novom pripomínať po stránke dizajnu na sebe uložené Mac mini. O novom Pro modelu Apple desktopu dávnejšie informoval aj Bloomberg. V jeho reporte sa spomínalo zariadenie, ktoré by mohlo byť až o polovicu kompaktnejšie ako pôvodný Mac Pro.

Čo by ste povedali na takúto podobu iMacu a Mac Pro?

zdroj: FrontPageTech

komentáre
    1. V celom clanku som nenasiel zmienku o inovacii, jedine v tvojom prispevku.
      Typicky klebetnik domaci neproduktivny .. silou mocou sa snazi byt zaujimavy.

      0
      1
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.