Je toto nový iPad Pro?

Nové rendery majú podľa viacerých zdrojov zachytávať podobu novej generácie Apple tabletu.

Nenápadné vylepšenia

Portály 91mobileMySmartPrice včera zhodne zdieľali sériu CAD nákresov, na ktorých má byť 11-palcový iPad Pro 5. generácie. Predstavenie nových iPadov Pro sa očakáva na jar tohto roku.

Dočkať by sme sa mali dvojice modelov – 11 a 12,9-palcového. Nové rendery ponúkajú doposiaľ najkonkrétnejšiu predstavu o tom, ako bude novinka vyzerať.

Na prvý pohľad je zrejmé, že výrazných dizajnových zmien mnoho nebude. Podľa MySmartPrice má mať aj piata generácia 11-palcového iPadu Pro rovnakú hrúbku, avšak Apple údajne “ukrojí” pár milimetrov z dĺžky a šírky zariadenia. Zmenou by mali prejsť reproduktory – po novom sa má líšiť počet výrezov a ich umiestnenie.

Výrazným vylepšením, ktoré je však vonkajšiemu pohľadu ukryté, má byť nová generácia čipu zo série A, od ktorej sa očakáva výrazný posun vo výkone. V zadnej časti by sme sa podľa nákresov mohli dočkať o čosi menej výrazného vytŕčania šošoviek fotoaparátu, samotný výstupok pre foťák však ostáva na mieste.

High-end verzie high-end tabletu?

Okrem dvojice nových iPadov Pro v spomínaných veľkostiach je v hre aj variant s mini-LED displejom. Podľa DigiTimes pracuje Apple aj na iPade Pro s 5G a podporu mmWave. Tieto nové verzie by tak predstavovali vyššiu triedu medzi iPad Pro modelmi.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.