Apple by v budúcnosti mohol ponúknuť iPhone obaly s priestorom pre AirPods

Nový patent skúma možnosti úložného priestoru pre smartfón aj slúchadlá v jednom.

V dokumentácii sa vo väčšine prípadov nachádzajú nákresy, na ktorých vidno bezdrôtové slúchadlá vo vyhradenom priestore v rámci púzdra, no textový popis hovorí, že by mohli byť týmto spôsobom uskladnené aj ďalšie typy príslušenstva. Samozrejme s ohľadom na rozmery obalu.

Patent, ktorý už Apple od príslušného úradu získal, hovorí aj o rôznych typoch obalov – spomína sa folio, peňaženka, obal, púzdro či ďalšie. Ak by konkrétny obal disponoval batériou, mohol by vhodné príslušenstvo (napr. práve AirPods) dobíjať počas úschovy. Niektoré z nákresov takisto prezentujú obaly s výrezmi / displejmi pre zobrazovanie informácií z telefónu.

Už dávnejšie sme v samostatnom článku informovali, že Apple má stále väčší záujem o vývoj príslušenstva pre svoje zariadenia, čo vidno aj na stále sa rozširujúcej ponuke doplnkov pre Apple Watch či nové MagSafe produkty.

zdroj: AppleInsider

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.