iPad Pro a AirTags už budúci mesiac?

Kontroverzný leaker Jon Prosser sa hlási o slovo s novou dávkou prognóz.

Marec dvakrát

Prosser, ktorý má za sebou predpovede s rôznou mierou spoľahlivosti, najnovšie na Twitteri informoval o blížiacom sa príchode novej generácie iPadu Pro a takisto aj dlho očakávaných trackovacích zariadeniach od Apple.

AirTags sú podľa neho stále v hre pre marcové predstavenie a tentokrát neočakáva ich odklad. Tentokrát je v jeho vyhlásení dôležité. Leaker totiž už raz AirTags očakával. Bolo to ešte koncom minulého roku, kedy sa podľa neho mali objaviť v prezentácii na novembrovom evente. To sa však, ako vieme, nestalo. Namiesto toho sa One More Thing niesol v znamení novej generácie Macov, ktoré zároveň znamenali premiéru čipov Apple Silicon navrhnutých pod hlavičkou kalifornského jablka.

Niečo vyšlo, niečo nie

V ďalšom tweete na sociálnej sieti sa vrátil k svojej predchádzajúcej predpovedi z januára, kedy informoval o plánovanom odhalení nového iPadu Pro. To sa podľa neho uskutoční takisto budúci mesiac. To by sa mohlo zhodovať s predpoveďou Ming-Chi Kua, renomovaného analytika značky Apple, ktorý očakáva predstavenie nového iPadu v prvej polovici roku.

Ako sme spomenuli v úvode, Jon Prosser má za sebou tipy, ktoré sa neskôr ukázali ako nepresné ale aj také, ktoré boli zásahom do čierneho. Minulý rok ako prvý informoval o presnom dátume, kedy Apple predstaví nástupcu populárneho iPhonu SE, neskôr o aktualizovanom 13-palcovom MacBooku Pro, ktorý dorazil v máji 2020 či novom iMacu, ktorý značka predstavila v auguste minulého roku.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.