Game Days 2021 prinesú nadšencom herného priemyslu hromadu zaujímavého programu. Príď sa upgradnuť aj ty!

Game Days si tento rok návštevníci užijú od 25. do 27. novembra fyzicky v Košickom Kulturparku, ale aj online z pohodlia svojho domova. Tešiť sa môžu všetci, ktorí sa chcú dozvedieť viac a nazrieť do sveta videohernej tvorby. O level vyššie sa posunú nielen začínajúci developeri, ale aj tí skúsení a na svoje si prídu aj investori a podnikavci. 

Či už ste úplný začiatočník alebo ste si už niečo odkódovali alebo nadizajnovali, na Game Days si svoj program určite nájdete. Organizátori sa napriek ťažkej situácii pre eventy kvôli pandémií postarali opäť o bohatý program konferencie, ktorá má ašpirácie stať sa mostom spájajúcim svetové trendy, novinky a štandardy s ekosystémom vývojárov, podnikateľov a študentov z regiónu V4. Game Days má ambíciu zaradiť sa medzi najprestížnejšie podujatia v tomto regióne.

Vyspovedajte zamestnancov legendárnej firmy Valve, ktorá prevádzkuje Steam, popremýšľajte o budúcnosti herného businessu a virtuálnych svetov spolu so šéfmi herných štúdii, či načerpajte novú inšpiráciu a energiu do ďalšej tvorby vďaka workshopom od Artoviska, Hemisféry, Sparringu a ďalších. Na svoje si prídu aj nadšenci nových technológií v hernom priemysle, nakoľko svoju prednášku tohto roku na festivale odprezentuje aj spoločnosť Metahuman, top firma v oblasti tvorby digitálnych charakterov a Jali, firma generujúca animácie tvárí na základe textu pre Cyberpunk 2077.

Horúcimi novinkami tohtoročného Game Days je aj Matchmaking platforma, pomocou ktorej si budete môcť zaistiť stretnutia s aktuálnymi či budúcimi obchodnými partnermi, či súťaž herných titulov. Hodnota ocenení v tejto súťaži dosahuje až neuveriteľných 40,000 dolárov.

Konferencia sa Game Days sa dostáva nielen do povedomia developerov, ale aj do kultúry Košíc. Dôkazom toho je aj hlavný partner Art & Tech Days. Tento festival mediálneho umenia, technológií a digitálnej kultúry v Košiciach je už niekoľko rokov symbolom technického pokroku mesta a jeho smerovania a festival Game Days už tradične nadväzuje na program v rámci úzkej spolupráce s Art&Tech Days.

Na tých právom najlepších čaká už tradične ocenenie Slovenská hra roka. Tento rok sa okrem iných v nomináciách objavili aj tituly ako YesterMorrow alebo Vaporum, ktoré vynikajú nielen v československom prostredí.

Registrovať sa je možné už dnes, na webe podujatia.

Najnovšie novinky o speakroch, workshopoch, súťažiach a sprievodnom programe nájdete na sociálnych sieťach Facebook, Instagram či Twitter.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.