Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #43 týždeň

The House of Da Vinci – 2,99€ (pôvodná cena 4,99€)

The House of Da Vinci je hra z dielne slvenského štúdia Blue Brain Games, ktorá vás zavedie do Florencie v roku 1506. V úlohe študenta sa pozriete do domu majstra Da Vinciho a zistíte, že záhadne zmizol. Pokazil sa niektorý z jeho úžasných vynálezov? Našiel ho zabijak vyslaný cirkvou? To sú otázky, ktoré si budete klásť pri postupnom odhaľovaní záhad vo svete, ktorý je inšpirovaný renesanciou a skutočnými vynálezmi a návrhmi majstra Leonarda.

Hra je dostupná v slovenskom a českom jazyku.

The House of Da Vinci 600x152 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #21 týždeň

Daily Workouts – 16,99€ (pôvodná cena 24,99€)

Daily Workouts je váš osobný tréner, nech ste kdekoľvek. Aplikácia ponúka viac ako 390 cvikov a 39 rôznych tréningov pre mužov a ženy.

Aplikácia je dostupná aj pre Apple TV a počítače Mac.

Animus: Revenant – 6,99€ (pôvodná cena 12,99€)

Animus: Revenant je akčná fantasy RPG hra v ktorej v ktorej si pôjdete vybrať krvavý dlh a bude tým, kto zachráni ľudstvo pred zúfalstvom. Hra ponúka viac ako 48 hodín príbehu, možnosť zlepšovať si postavu, brnenie, zbrane…

Hra je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1.

FTL- Faster Than Light – 2,99€ (pôvodná cena 9,99€)

V hre FTL budete ovládať vesmírnu loď s cieľom zachrániť galaxiu, udeľovať príkazy posádke, určovať rozloženie energie a vyberať ciele v prípade boja. Loď sa dá vylepšovať alebo kúpiť nová a asistuje pri tom šesť rás.

Traffix: City Rus‪h – 0,99€ (pôvodná cena 1,99€)

Začnite bojovať proti chaosu na diaľnici, železnici alebo na letiskách po celom svete. V hre Traffix: City Rus‪h budete ovládať semafory vo veľkých mestách ako Paríž, Tokio, Istanbul alebo Las Vegas a vaším cieľom bude zabrániť dopravným nehodám.

Ordesa – 0,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Dva roky po odchode sa Lise vrátila do rodinného domu. Jej stretnutie s otcom však čoskoro preruší strašidelné zjavenie … Ordesa je unikátna hra, respektíve interaktívny film, v ktorom odhalíte desivé tajomstvá minulosti.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Rebel Cops – 3,99€ (pôodná cena 6,99€)

Rebel Cops je taktická stratégia, ktorá vyšla aj vo verzii pre herné konzoly PS4, Xbox One a Nintendo Switch. V hre velíte skupine bývalých policajtov, ktorá chce zvrhnúť nového kriminálnika v meste. Bojovať budete proti mafii, konkrétne proti hlave gangu, Viktora Zuev, ktorý nelegálne ovládol mestečko Ripton a podplatil aj miestnu políciu. Vy ste ale nadovšetko morálny, takže je čas zahodiť policajný odznak a ísť si to s Viktorom vybaviť ako občan proti občanovi. Je však na vás, či pritom budete pomáhať svojim susedom, alebo ich v mene spravodlivosti občas trochu hodíte pod vlak. Účel svätí prostriedky! Prostredníctvom taktických ťahových misií budete postupne podkopávať spojencov kriminálnika a s každým úspechom budete ľuďom vracať nádej a silu.

Hra je dostupná aj pre Mac s čipoom M1.

Railways! – 0,99€ (pôvodná cena 1,99€)

Railways! je strategická hra, v ktorej bude vašim cieľom je premiestňovať vlaky medzi traťami, vyzdvihovať cestujúcich a predchádzať nehodám. Vaša misia je úplná, zhromaždiť všetkých cestujúcich.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Package Inc. – 1,99€ (pôvodná cena 3,99€)

Package Inc. je strategická hra, v ktorej je vaším cieľom navrhnúť doručovací systému pre rastúce mesto. Vytvorte spojenie medzi rôznymi uzlami a napojte stále viac cieľov, ako sú továrne, policajné stanice, kaviarne, knižnice, butiky, salóny, hotely, pizzerie, obchody s domácimi zvieratami alebo školy.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

To the Moon – 1,299€ (pôvodná cena 4,99€)

To The Moon je príbehová RPG hra s pixelovou grafikou, ktorá bola pôvodne vyvinutá pre počítače. Hra rozpráva príbeh jedného pacienta – Johnyho, ktorého tajným snom je výlet na Mesiac.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

To the Moon 600x150 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #51 týždeň

Mirror – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

Ak chcete vylepšiť svoje fotografie na sociálnych sieťach, nechajte aplikáciu Mirror urobiť ťažkú prácu za vás. Mirror je fotografický editor, ktorého hlavnou úlohou je zrkadlovo otáčať fotografie.

Guitar 3D PRO – 9,99€ (pôvodná cena 29,99€)

Guitar 3D Pro je aplikácia na výučbu hry na gitare.

“Guitar 3D Pro je pravdepodobne najlepšia aplikácia na výučbu hry na gitare, s akou som sa kedy stretol v App Store.” – appPicker
“… Guitar 3D Pro má úplne iný prístup, používa 3D animovanú postavu na demonštráciu pohybov paží, rúk a prstov tak, ako keď pred vami hrá skutočný gitarista.” – AppAdvice

Aplikácia je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Super ToDo’s – zadarmo (pôvodná cena 4,99€)

Aplikácia Supertodos vám poskytne účinný spôsob, ako organizovať všetky úlohy vo vašom živote. Ponúka spoľahlivú synchronizáciu s iCloud a funguje na všetkých vašich zariadeniach: iPhone, iPad, Mac a dokonca aj Apple Watch.

IP4K – 1,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Aplikácia IP4K premení vaše iOS zariadenie na iP kameru.

Contacts Backup + iCloud – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

Ako už názov aplikácie prezrádza, Contacts Backup + iCloud zálohuje vaše kontatky a uloží ich na iCloud, prípadne ich viete poslať emailom, zdielať cez sociálne siete…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?