Budúcotýždňový Apple Event údajne nepredstaví nič zásadne inovatívne

S touto prognózou prišiel Mark Gurman, ktorý sa Apple venuje pod hlavičkou Bloombergu.

Event s názvom Spring Loaded nás čaká už o pár dní, v utorok 20. apríla. Možných noviniek, ktoré Apple chystá, je viacero, podľa analytika Bloombergu však najskôr nepôjde o produkty, ktoré by sa vyznačovali vysokou mierou inovatívnosti.

Prvý z tohtoročných Apple eventov by podľa doterajších prognóz mal byť venovaný okrem iného novým iPadom. V ich prípade pôjde podľa Gurmana o nové verzie 11 a 12,9-palcových modelov iPadu Pro, ktoré budú “iba” ďalšou iteráciou zariadenia spomedzi Apple tabletov. Táto kategória produktov svoju popularitu u zákazníkov neustále zvyšuje – aj vďaka svetovej koronakríze.

V zozname možných kandidátov na miesto v prezentácii sú však aj nové Macy, či presnejšie iMacy s dizajnom bližším Pro Display XDR. V ich prípade však podľa Marka Gurmana nie je isté, či sa ich dočkáme už budúci týždeň.

Event sa uskutoční online formou z Apple Parku v Cupertine so začiatkom o 19:00. Počas prenosu pre vás pripravíme živý prepis podujatia a po jeho skončení aj podrobné články k jednotlivým novinkám.

zdroj: Bloomberg

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.