Apple zverejnil podstránku “Prečo Mac”

Mac svoju predajnú kampaň posúva o další level. Zverejnil webovú podstránku, v ktorej poukaze na výhody Macu a dôvody, prečo by mal zákazník zvoliť počítač od Apple namiesto konkurencie.

Apple pred nedávnom vytovril novú webovú podstránku “Prečo Mac”, na ktorej sa, ako názov napovedá, dozvieme dôvody prečo by si mal zákazník kúpiť Mac namiesto konkurencie. 

Mac je jednoduchý na ovládanie, výkonný a disponuje tonami aplikácii a bezplatnými softvérovými aktualizáciami. 

“Jednoduchý na ovládanie. Úžasne výkonný. Vytvorený na to, aby Vám umožnil pracovať, hrať sa a tvorit spôsobmi, o akých ste ešte nesnívali. Je to počítač, ktorý je už po vytiahnutí z balenia pripravený na tvrdú prácu, vďaka predinštalovaným apkám. Bezplatné, pravidelné softvérové aktualizácie udržujú všetko najaktuálnejšie a zaisťujú plynulý chod zariadenia. A pokial disponujete iPhonom, bude Vám Mac známy od prvého zapnutia.”

 Takto na stránke opisuje Apple svoje počítače Mac. 

Táto ministránka zdôrazňuje vlastnosti ako napríklad aké jednoduché je nastaviť Mac, migrovať dáta a účty, schopnosti Macu a detaily, aké jednoduché je naučiť sa pracovať s Macom. 

Apple v článku “vypichuje”, ako Mac spolupracuje s ostatnými zariadeniami ako je iPad, iPhone a allle watch vďaka funkcii kontinuity a bezpečnostné funkcie predstavené spolu s novým činom M1 a macOS Big Sur. 

Odkaz na “Why Mac” nájdete na domovskej stránke Apple spolu s odkazmi na stránky kde je možné Mac zakúpiť.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.