Apple údajne pripravuje redizajn ovládača pre Apple TV

Novinky o chystanej aktualizácii Apple TV kolujú na internete už nejaký čas. Teraz sa do pozornosti dostáva aj príslušenstvo k tomuto produktu.

Súčasťou balenia s novou Apple TV, ktorá by mala dostať výkonnejší procesor (aj) pre hry, by mal byť aj nový diaľkový ovládač.

Podľa informácií 9to5Mac pracuje aktuálne značka na jeho vývoji. Naznačujú to záznamy z databáz, v ktorých sú uvedené kódové označenia produktov. Objavil sa medzi nimi nový záznam B519, ktorý je odlišný od kódu B439, pod ktorým sa ukrýva aktuálny ovládač.

Apple naposledy aktualizoval toto príslušenstvo pred štyrmi rokmi s príchodom Apple TV 4K, kedy okolo tlačidla Menu pridal biely kruh. Ovládač má tenký dizajn a minimum fyzických prvkov pre ovládanie, čo nie všetkým vyhovuje.

Značka zároveň podľa MacRumors premenoval v betaverzii tvOS 14.5 ovládač z pôvodného Siri Remote na Apple TV Remote. Mohlo by to naznačovať nové smerovanie diaľkového, ktoré bude viac sústredené na klasické ovládanie a funkcie TV.

zdroj: 9to5Mac

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.