Apple chystá na pondelok nový event

Online event s titulom Unleashed štartuje už o 4 dni o 19:00 nášho času. Čo prinesie?

Očakáva sa na ňom najmä predstavenie dvojice nových MacBookov Pro v 14 a 16-palcovom prevedení. Oba modely by mal poháňať čip z rodiny Appl Silicon, ísť by malo o vylepšený M1. Zariadenia by takisto mali ponúknuť až konfigurácie s až 32GB RAM či vyššie rozlíšenie pre ostrejší obraz. Z dizajnovej stránky by laptopy mali prejsť takisto zmenou, s tenšími okrajmi a väčším displejom. Novinka by mala vrátiť do hry obľúbený MagSafe konektor pre napájanie či HDMI a slot pre pamäťové karty. Naopak chýbať by mal Touch Bar. Okrem MacBookov Pro možno Apple prekvapí aj aktualizovaným Mac mini s rovnakým procesorom.

Pred príchodom iPhonu 13 sa špekulovalo, že vhodnou sprievodnou novinkou k tohtoročnej generácii Apple smartfónu bude update AirPods. Tých sme sa nakoniec nedočkali, to sa však môže zmeniť práve tento pondelok. Aktualizované bezdrôtové slúchadlá sa majú dizajnovo inšpirovať pri Pro verzii s kratšími stonkami a možno aj silikónovými štupľami.

Odhliadnuc od hardvérových noviniek, na evente sa pravdepodobne dozvieme aj termín vydania nového macOS Monterey.

zdroj: MacRumors

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?