AirPods 3 podľa Kua v marci nedorazia

Nedávno sme mali možnosť čítať viacero prognóz o blížiacom sa predstavení novej genrácie bezdrôtových slúchadiel, teraz to však vyzerá opäť inak.

Nové svetlo na veci vrhol renomovaný analytik Ming-Chi Kuo, ktorý sa Apple venuje dlhodobo. Podľa jeho reportu sú síce nové AirPods vo vývoji, no úzkym hrdlom sú aktuálne kapacity výrobného reťazca. Ten nie je na masovú produkciu pripravený. Odhad hovorí o treťom kvartáli 2021, čo logicky vyvracia hypotézu o predstavení novinky v horizonte nadchádzajúcich týždňov.

Kuov report podporuje aj príspevok anonymného leakera, ktorý však má za sebou viacero dobrých tipov ohľadom Apple. Ten sa na svojom Weibo účte podelil s klasicky šifrovaným posolstvom, ktoré však pomerne jasne hovorí o nepravdepodobnom príchode AirPods.

K tomu pridal aj tweet s textom AirPods 2 will not die, čo je opäť potvrdením Kuových tvrdení. Analytik v správe totiž uviedol, že zatiaľ nie je jasné, či sa po predstavení AirPods 3 prestane predávať ich predošlý model alebo ho Apple ponúkne za výhodnejšiu cenu.

Pre rekapituláciu – očakávaný update Apple slúchadiel má priniesť nový dizajn inšpirovaný modelom Pro bez jeho prémiových funkcií a prípadne aj bez silikónových štupľov.

V súvislosti s AirPods 3 sa hovorilo aj o blížiacom sa Apple evente, ktorý mala značka organizovať budúci utorok. Podľa všetkého to však nevyzerá príliš reálne. Apple by v prípade prezentácie naplánovanej na 23. marca už v tomto čase rozposielal pozvánky.

zdroj: 9to5Mac

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.