Adobe Photoshop, Illustrator a Fresco Creative získavajú novú funkciu

Spolupráca v Adobe ekosystéme bude opäť o niečo ľahšia vďaka novej funkcii online kolaborácie pre Photoshop, Illustator a Fresco.

Adobe aktualizoval Photoshop, Illustrator a Fresco Creative Cloud aplikácie, aby predstavil novú “Invite to Edit” funkciu, ktorá umožní asynchrónne úpravy medzi spolueditormi dokumentu na všetkých zariadeniach vrátane desktop verzie, iPadu a iPhone.

Viacerí spolueditori môžu dokument upravovať naraz v reálnom čase po uložení .psd alebo .ai súborov ako cloudových dokumentov. Zdieľané dokumenty sú následne prístupné na assets.adobe.com a v desktopovej aplikácií Creative Cloud.

Novú funkciu získal aj Photoshop. “Preset sync” umožňuje užívateľom synchronizovať štetce, prechody, vzory štýly a tvary na Macu a Windowse. Táto funkcia sa čoskoro objaví aj na iPad verzii aplikácie. Keď už spomíname iPad, Illustrator pre iPad taktiež dostal novú funkciu. Po novom bude možné používať “Rotate canvas”, teda otočiť plátno.

Adobe Photoshop, Illustrator a Fesco je možné stiahnuť z webových stránok Adobe, pričom ich cena začína za 9,99€ za Photoshop a 20,99€ za Illustrator. Celý balíček Adobe má cenovku stanovenú na 52,99€.

zdroj: MacRumors

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.