Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #52 týždeň

Prinášame vám posledné tohtoročné vydanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac, ktoré prináša množstvo zaujímavých hier.

iOS/iPadOS/tvOS

Mars Power Industries – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Mars Power Industries je nadčasová logická hra. Vašou úlohu bude napojiť na elektrinu všetky domy na Marse a preskúmať červenú planétu.

Hra vyšla aj vo verzii pre PC a hernú konzolu Nintendo Switch.

Mars Power Industries 600x148 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

Color by Number ∞ – zadarmo (pôvodná cena 12,99€)

Color by Number ∞ je logická hra pre deti aj dospelých, v ktorej bude vašou úlohou vyfarbiť obrázky, podobne ako pri maľovanej krížovke.

Vubu – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Vubu je logická logická hra, v ktorej musíte usporiadať antické dosky. Ale každá doska alebo nová úroveň je malým bludiskom.

CleanPics – zadarmo (pôvodná cena 4,49€)

Podľa vývojárov, CleanPics je aplikácia #1 na App Store pre vyhladenie pleti, retušovanie a redukciu šumu fotografií.

CleanPics 600x253 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #10 týždeň

Burly Men at Sea – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Burly Men at Sea je ľudová rozprávka o trojici veľkých fúzatých rybárov, ktorí sa rozhodli ísť za dobrodružstvom. Príbeh hry je umiestnený v Škandinávii na začiatku 20. storočia. Celý príbeh sa skladá z rady udalostí týkajúcich sa stvorení z povestí. Hráš ako rozprávač a dobrodruh, vytváraš príbeh okolo ich osudu. Zahraj si raz, aby si spoznal jeden príbeh, alebo vyskúšaj ešte raz a objavíš nový príbeh.

Hra vyšla aj vo verzii pre PC aj herné konzoly a je dostupná aj pre Apple TV.

Burly Men at Sea - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #10 týždeň

BlackCam – zadarmo (pôvodná cena 2,29 €)

BlackCam vám pomôže vytvorť nádherné čierno – biele fotografie so živým náhľadom.

NBA 2K20 – 2,29€ (pôvodná cena 9,99€)

NBA 2K20 pokračuje v tradícii prekračovať hranice a je to “zlatý štandard basketbalovej simulácie” s bezkonkurenčným realistickým hraním. Hra prináša  5 nových príbehov NBA, nový príbeh MyCAREER a úplne nový režim Run The Streets.

NBA 2K20 600x147 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #48 týždeň

Danmaku Unlimited 3 – 1,09 € (pôvodná cena 5,99€)

Danmaku Unlimited 3 prináša moderný a originálny vzhľad klasického japonského arkádového žánru na mobilné zariadenia. Vašou úlohou bude ako pilot bojového lietadla zničiť svojho nepriateľa.

Pavilion: Touch Edition – 2,29€ (pôvodná cena 4,59€)

Pavilon je logická hra, ktorá vás hodí priamo do svojho tajomného a atmosférického sveta bez akýchkoľvek návodov alebo začiatočných vysvetlení. Hra získala množstvo ocenení a kladných recenzií:

An indie gaming masterclass in how to do things differently. You really, really need to play this one.”
9/10 – Pocket Gamer
„Pavilion is definitely a testament to what mobile games are capable of.“
9/10 – AppAdvice
“It will make your eyes wish they never had to look at anything else, ever, again.”
AppSpy

Pavilon je dostupný aj pre Apple TV.

The Bonfire: Forsaken Lands – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

Stavajte, objabujte, craftujte a prežite. V hre The Bonfire: Forsaken Lands bude vašou úlohou vytvoriť osadu v zasneženej krajine a prežiť nájazdy nepriateľov.

Evoland 2 – 2,29€ (pôvodná cena 7,99€)

Evoland 2 je nástupcom pôvodného Evoland s vylepšenou grafikou, kde budete cestovať časom, s jednoduchou hrateľnosťou, ktorá sa bude postupne vyvíjať, ako sa budete pohybovať v príbehu. Hra sa bude postupne meniť z “pixelovej” grafiky a postupne prerastie do detailnej 3D verzie  Evoland 2 je oveľa väčšia hra a v srdci klasické RPG, s komplexným scenárom založeným na cestovaní v čase. Môžete očakávať desiatky postáv s vlastným prostredím a ambíciami a diametrálne odlišnými hernými štýlmi, ktoré sú spojené s príbehom a akciou hráča. Evoland 2 je plný humoru a odkazov na klasické hry, ako napríklad Mario, Street Fighter a Bomberman a ďalšie legendy rôznych žánrov. 

Evoland 2 vyšla aj vo verzii pre PC a podporuje aj Apple TV.

The Room Old Sins – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Celý príbeh logickej hry The Room Old Sins je prepojený s domčekom pre bábiky, ktorý vám bude postupne odhaľovať tajomstvá. V jednotlivých miestnostiach tohto domčeka sa totiž skrývajú samotné hádanky, ktoré dokážu poriadne potrápiť vašu myseľ. Okrem toho sa však pripravte aj na skľučujúcu atmosféru, ktorá vás rozhodne nenechá chladnými.

The Room Two – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Veľmi očakávané pokračovanie hry The Room, ktorá dostala ocenenie od Applu, ako hra roku 2012. The Room Two je logická hra v ktorej sa vydáte po stopách tajuplných listov aby ste odhalili tajomstvo.

The Room Three – 2,29€  (pôvodná cena 4,59€)

Na vzdialenom ostrove je nutné vyriešiť všetky hlavolamy a prejsť sériou skúšok, ktoré pre vás pripravila záhadná postava, známa len ako “remeselník”.

This Is the Police 2 – 3,39€ (pôvodná cena 9,99€)

Starajte sa o oddelenie, starajte sa o policajtov, skúmajte, vypočúvajte, uväzňujte, robte zložité voľby a snažte sa sami ostať na slobode. Toto príbehom vedené dobrodružstvo sa odohráva v studenom meste na hraniciach, ktoré je plné násilia. Vitajte v Sharpwoode, kde sa ľudia poznajú so susedmi menom a verne sa držia tradícií, nezáleží na tom aké barbarské sa môžu zdať. Pašeráci, gangy a hluční populisti nazývajú toto mestečko svojim domovom. Zúfalstvo tu narastá ako choroba a spolu s ním sa za tiahne aj násilie.

Pre novú šerifku Lilly Reed je to nočná mora. Trápi sa s udržaním poriadku a pokoja, zatiaľ čo jej podriadení sú hrubí muži nezvyknutí na velenie od ženy. Všetko sa mení keď sa v mestečku objaví záhadný cudzinec Warren Nash. Nikto netuší či do mesta prinesie spásu, alebo skazu.

Hra This Is the Police 2 vyšla aj vo verzii pre PC a herné konzoly Xbox One a Playstation 4.

This Is the Police 2 600x150 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #14 týždeň

Alto’s Odyssey – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Alto’s Odyssey je oddychová skákačka, ktorá získala mnoho ocenení,napríklad: Apple Design Award Winner, 2018.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Altos Odyssey 600x147 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #4 týždeň

Alto’s Adventure – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

V hre sa pustite do snowboardingového dobrodružstva v krásnych alpských kopcoch. Alto’s Adventur je dostupná aj pre Apple TV.

Altos Adventure 600x151 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

Earth Atlantis – 3,49€ (pôvodná cena 5,59€)

Earth Atlantis je strielačka s bočným posúvaním a originálnou hrateľnosťou. Vyhľadávajte strašidelné morské príšery, lovte ich a preskúmajte postapokalyptický podmorský svet. Na vašej ceste odomknete niekoľko lodí so špeciálnymi zbraňami a schopnosťami.

Hra získala množstvo pozitívnych recenzií, ako napríklad:

The Grand Jury Award – BitSummit 2017, Japan
Excellence in Art Award – BIC Festival 2016, South Korea
100/100 – TouchArcade
90/100 – Pocket Gamer UK

Beat Cop – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

New York je skôr šelma než mesto. Odhaľ jeho tajomstvo prechádzajúc najtemnejšími zákutiami v hre Beat Cop ako Jack Kelly – bývalý detektív, ktorý je manipuláciou zapletený do vraždy. Degradovaný a opustený svojimi blízkymi máš poslednú šancu, aby si odhalil pravdu a raz navždy celé to svinstvo upratal. Je tu len jeden problém. V zásade je ich niekoľko. Tvoj nový šéf sa k tebe chová ako k odpadu, tvoja manželka je z pekla pochádzajúca pijavica peňazí a miestna mafia chce vidieť tvoju hlavu na striebornom podnose. Hra má nelineárny príbeh s mnohými zakončeniami.

Beat Cop - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

This War of Mine – 2,29€ (pôvodná cena 16,99€)

V This War of Mine nebudete hrať ako elitný vojak, ale ako skupina civilistov, ktorí sa snažia prežiť v obkľúčenom meste, zápasia s nedostatkom potravín, liekov a neustálym nebezpečenstvom od ostreľovačov a nepriateľských mrchožrútov. This War of Mine ponúka úplne nový herný zážitok vojny videný z úplne z inej perspektívy.

This War of Mine 600x133 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

MudRunner Mobile – 4,49€ (pôvodná cena 6,99€)

V hre MudRunner s ocitnete za volantom neuveriteľných terénnych vozidiel a vydáte sa naprieč sibírskou krajinou vybavený iba kompasom a mapou. Hra sa stáva dokonalou offroad simuláciou.

Vydajte sa na cestu s šestnástimi silnými terénnymi vozidlami, z ktorých má každé špecifické vlastnosti a prídavné doplnky. Prekonávajte prekážky v prekrásnych krajinách s extrémnymi podmienkami a dynamickým cyklom dňa a noci. Preskúmajte rôzne prekážky, ktoré realisticky reagujú na hmotnosť a pohyb vozidla.

GRID™ Autosport – 7,99€ (pôvodná cena 12,99€)

Hra GRID Autosport vám umožňuje sa ponoriť do úlohy profesionálneho pretekára vo svete súčasného a klasického motošportu, je až po okraj naplnený novým obsahom. Prináša viac než 100 tratí zasadených do 22 úžasných lokalít a tie najlepšie súčasné, aj klasické pretekárske autá, aké môžete počas hry získavať, ladiť a vylepšovať.

V rámci obsiahlej kariéry GRID Autosport sa budete môcť špecializovať na svoje obľúbené disciplíny, alebo sa pokúsiť ovládnuť všetky naraz. Spoznáte dravé strkanice pelotónu cestných špeciálov, budete prezúvať pneumatiky a jazdiť v noci počas vytrvalostných akcií, preukážete presnosť šoférovania pri pretekoch vo formulách, dáte na obdiv svoje schopnosti ovládať auto na tuningových akciách a pri cestných pretekoch prídu na rad aj bleskurýchle reakcie. V každej jedinečnej kategórii sú k dispozícii autá zodpovedajúcej triedy, napríklad cestné špeciály, hypervozy, vytrvalostné špeciály GT, prototypy, formuly, silne modifikované vozy, driftové autá a mnoho, mnoho ďalších.

macOS

Dandara – 7,99€ (pôvodná cena 16,99€)

Dandara je 2D plošinovka plná mystických tvorov a nekonečnej možnosti skúmania herného sveta. Hra prináša príbeh, v ktorom hlavná hrdinka Dandara musí zachrániť vlastný svet s názvom Salt. V ňom žijú občania, slobodní duchovia, ktorí žili slobodne a nespútane, avšak teraz sú utláčaní. Hlavným poznávacím znakom hry je voľnosť a popieranie gravitácie.

Dandara 600x148 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #10 týždeň

Machinarium – 4,49€ (pôvodná cena 16,99€)

V hre Machinarium sledujete osudy malého robota, ktorý bol vyhodený na smetisko. Nasleduje tŕnistá cesta späť, kde sa musíte stretnúť s nebezpečným bratstvom Black Cap. Väzní totiž vašej priateľku, a to nemožno nechať bez odozvy. Roztomilá grafika je kompletne ručné práce a nechýba ani originálne soundtrack. Na vyriešenie množstvo hádaniek, úloh, hlavolamov aj minihier napomôže komunikácie pomocou komiksových bublín..

Machinarium 600x132 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #52 týždeň

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.