Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #50 týždeň

Ďalší víkend a ďalšie vydanie dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac.

iOS/iPadOS/tvOS

911 Operator- 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

V 911 Operator prevezmete úlohu dispečera, ktorý sa musí rýchlo zaoberať prichádzajúcimi správami. Vašou úlohou nie je len vyzdvihnúť hovory, ale aj reagovať na situáciu. Niekedy podanie inštrukcií prvej pomoci, inokedy je nevyhnutná intervencia polície alebo záchranárov. Majte na pamäti, že osoba na druhej strane linky sa môže ukázať byť otcom umierajúcej dcéry, teroristom alebo len žartom. Hra 911 Operator vyšla aj vo verzii pre herné konzoly PS4 a Xbox One a PC.

911 Operator 600x148 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #48 týždeň

PhotoTangler Collage Maker – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Ako už asi názov aplikácie prezrádza, PhotoTangler Collage Maker vytvorí koláže s vašich fotografií.

dB meter – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Aplikácia meria hluk v okolí. dB meter je kalibrovaný podľa profesionálneho merača hluku OKTAVA 110A-PRO.

Alien Shooter 2 – 1,09€ (pôvodná cena 6,99€)

Alien Shooter 2 je izometrická krvavá strieľačka. Ide o unikátne spojenie arkádovej akcie s prvkami RPG, v ktorej za zabitých zombíkov (budú ich tisíce), dostanete skúsenosti, ktoré potom investujete do vylepšení (lepšia výdrž, lepší účinok zbraní, viac nábojov…). Na špeciálnych miestach môžete kúpiť nové zbrane, brnenie, lekárničky a ďalších predmetov potrebných ku prežitiu.

Avadon: The Black Fortress HD – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Avadon: The Black Fortress HD je old school RPG hra, ktorá vyšla aj vo verzii pre počítače s viac ako 40 hodinovým príbehom. V hre sa ocitnete v koži bojovníka a špióna, sudcu a popravcu a budete bojovať proti nepriateľom, ktorí vtrhli do vašej vlasti. Barbarovia a monštrá ničia váš domov a vy ste jediný, kto ich môže zastaviť.

Lock Photo – Hide Photo – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia Lock Photo umožňuje skryť vaše fotografie alebo videá pred cudzími očami. Lock Photo umožňuje uzamknúť vaše cenné dáta pomocou pin kódu, odtlačku prsta alebo vzoru, prípadne aj dvoj  kombináciou týchto možností.

Machinarium – 3,49€ (pôvodná cena 12,99€)

V hre Machinarium sledujete osudy malého robota, ktorý bol vyhodený na smetisko. Nasleduje tŕnistá cesta späť, kde sa musíte stretnúť s nebezpečným bratstvom Black Cap. Väzní totiž vašej priateľku, a to nemožno nechať bez odozvy. Roztomilá grafika je kompletne ručné práce a nechýba ani originálne soundtrack. Na vyriešenie množstvo hádaniek, úloh, hlavolamov aj minihier napomôže komunikácie pomocou komiksových bublín..

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Machinarium 600x132 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #52 týždeň

Samorost 3 – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Príbeh sleduje dobrodružstvo známeho škriatka v bielom. Tentokrát sa jeho eskapády točia okolo štyroch kúzelných trubiek
(hudobných nástrojov), ktorými mnísi-ochrancovia spravovali svet.

Samorost 3 600x119 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #4 týždeň

Botanicula – 0,99€ (pôvodná cena 5,49€)

Botanicula je humorom naplnená dobrodružná hra od tvorcov hier ako Machinarium alebo Samorost.

Päť priateľov, malých stromových tvorov, sa vydalo na cestu, aby zachránili posledné semeno z ich domovského stromu, ktorý je zamorený zlými parazitmi.

This is the Police – 3,49€ (pôvodná cena 9,99€)

V hre This is the Police sa ostávate sa do príbehu korupcie, zločinu a intríg. Zmocnite sa úlohy policajného šéfa Jacka Boyda a postavte sa čelom podsvetiu mesta Freeburg, ktoré sa rúti dolu vodou. Dostane sa Jack do dôchodku s peknou kôpkou bankoviek, skončí na mizine, alebo ešte horšie? Veľte Vašim podriadeným, odpovedajte na stav núdze a skúmajte mesto na pokraji chaosu. Mafia manévruje v úzadí a borí svoje pazúry ešte hlbšie do úbohého mesta, dokonca aj starosta je pripravený využiť každý škandál pre svoje politické výhody.

Evoland – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Evoland je hra, ktorá sa vyvíja a z pixelovej grafiky a postupne prerastie do detailnej 3D verzie. Banálny postup a možnosti v úvode sú obohacované o nové prvky a súčasti a priebeh je čoraz zaujímavejší. Systém hry je založený na postupnom pridávaní jednotlivých zložiek. Zážitok sa mení počas progresu a vývoja hrateľnosti, boje napríklad prechádzajú z reálneho času na ťahové a jednoduché bludiská s logickým postupom do máp s náhodnými bitkami.

Star Wars: Knights of the Old Republic – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Prežite príbeh, ktorý sa odohráva v zlatom veku Republiky – viac než 4.000 rokov pred dejom prvej epizódy Star Wars. Počet rytierov radu Jedi a Sith sa počíta na tisícky. Zatiaľ sa galaxia vzpamätáva z ozbrojeného konfliktu s temnými pánmi, hrozí jej nové nebezpečenstvo vo forme vojny medzi Jedii a Sithmy.

Coloristic 2 – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Coloristic je logická hra s farbami.

Vislab – 9,99€ (pôvodná cena 16,99€)

Vislab je profesionálny nástroj na 3D vizualizáciu filmov, ktorý umožňuje používateľom pridať svoje súbory s 3D dátami priamo do svojich videí, prípadne pridávať 3D animované postavy do Instagram a TikTok videí.

Hour Blocks: Day Planner – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

Aplikácia Hour Blocks: Day Planner, ako už jej anglický názov prezrádza, vám pomôže s plánovaním dňa. Do hodinových blokov, ktoré predstavujú chronologickú časovú os vašich nasledujúcich 24 hodín, pridávate vaše udalosti.

Hour Blocks: Day Planner je univerzálna aplikácia, jej zakúpením ju budete mať dostupnú na iPhone, iPade ale aj na počítači Mac.

Radio Commander – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Stratégia Radio Commander sleduje vojnu vo Vietname, v ktorej stojíte na strane Američanov ako veliteľ mnohých jednotiek. Ich životy závisia na vašich rozhodnutiach a správnom odhade situácie, pričom sa musíte spoľahnúť na svojich mužov a ich správy z terénu.

Zo slúchadla k vám budú doliehať informácie o pozícii nepriateľov, presunoch jednotiek a stratách na životoch na oboch stranách. Tieto informácie si sami poznačíte na mape pomocou žetónov, prípadne si napíšete vlastné poznámky.

112 Operator – 6,99€ (pôvodná cena 12,99€)

Infarkt, autonehoda, no aj mačka na strome. To je len časť situácií, ktorým budete čeliť ako dispečer v hre 112 Operator. Hra je pokračovaním 911 Operator a prináša všetok jeho obsah a DLC, ale zároveň aj 25x väčšie mapy, 60 nových hovorov a nové mechaniky.

Face Morph – Morph 2 Faces – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

Pomocou aplikácie Face Morph môžete vytvárať zábavné fotografie tým, že prehodíte tváre osôb.

Pic Warp – Geometry Editor – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

Pic Warp je fotografický editor, ktorý premení skosene obrázky do roviny.

Inpaint Magic – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

Aplikácia Inpaint Magic vám umožňuje odstrániť z fotografie všetky nežiaduce objekty.

macOS

VSlide – zadarmo (pôvodná cena 5,59€)

Pomocou aplikácie VSlide môžete vytvoriť video prezentácie s vašich fotografií.

Trine – 2,29€ (pôvodná cena 12,99€)

Okúzľujúca trojrozmerná 2D akcia z fantasy sveta, kde ovládate tri postavy pri boji s monštrami, ktoré ohrozujú kráľovstvo. Kúzelník vytvára objekty, zlodej využíva svoju rýchlosť a presnosť, bojovník je zase ideálny na deštrukciu. Hra stavia obzvlášť na fyzikálnom modely, ktorý slúži ako na riešenie puzzle, tak na boj s nepriateľmi.

Trine 600x197 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #19 týždeň

Trine 2 – 2,29€ (pôvodná cena 16,99€)

Pokračovanie úspešného titulu Trine. Silný bojovník, šikovná zlodejka a zručný čarodejník sa vracajú a v hre Trine 2 ich čakajú nové dobrodružstvá, logické problémy a offline a online kooperácia pre troch hráčov. Okrem toho hrdinom pribudnú nové schopnosti a opäť nebudú chýbať pôvabné scenérie a animované prostredia. Levely budú rozsiahlejšie a nebudú chýbať silní bossovia.

Trine 2 600x131 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #19 týždeň

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.