Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #49 týždeň

Ďalší víkend a ďalšie vydanie dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac, v ktorom nájdete množstvo zaujímavých hier.

iOS/iPadOS/tvOS

Apple Knight: Deluxe Edition – 4,49€ (pôvodná cena 6,99€)

Apple Knight: First Dream je akčná hra v retro grafike s ručne kreslenými úrovňami. Vašou úlohou bude prebojovať sa cez hordy zlých čarodejníkov, rytierov a stvorení, vylepšovať zbrane a schopnosti a získať späť svoje kráľovstvo.

Apple Knight First Dream - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #06 týždeň

Paintiles – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Paintiles je logická hra s farbami.

Paintiles 600x303 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #07 týždeň

Out There: Ω Edition – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

V tejto hre sa ocitnete v koži astronauta, ktorý sa prebúdza z cryo spánku, avšak nie v našej slnečnej sústave, ale v ďalekom vesmíre, v ktorom sa budete snažiť prežiť.

png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAAEAAAABAQMAAAAl21bKAAAAA1BMVEUAAP+KeNJXAAAAAXRSTlMAQObYZgAAAAlwSFlzAAAOxAAADsQBlSsOGwAAAApJREFUCNdjYAAAAAIAAeIhvDMAAAAASUVORK5CYII= - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #36 týždeň

PXL – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

PXL je fotografický editor na vytvorenie mozaiky. Dominantná je hlavná fotka poskladaná z malých fotiek, ktoré sú prispôsobené podľa farebnosti tak, aby zapasovali. Výsledkom je krásny obraz, na ktorom z diaľky vidno hlavnú fotku a zblízka veľa malých fotografií.

Titan Quest – 2,29€ (pôvodná cena 9,99€)

Titani, bohovia pred bohmi, utiekli zo svojho večného väzenia, aby vyslali skazu na zem. V tomto zápase medzi novými a starými bohmi to nakoniec budú ľudský hrdinovia, kto rozhodne o osude ľudstva. V tejto RPG hre sa budete musieť prebojovať Antickým svetom a odhaliť tajomstvá potrebné k uväznenie starých bohov.

Titan Quest HD 600x147 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #13 týždeň

Dandara – 3,49€ (pôvodná cena 12,99€)

Dandara je 2D plošinovka plná mystických tvorov a nekonečnej možnosti skúmania herného sveta. Hra prináša príbeh, v ktorom hlavná hrdinka Dandara musí zachrániť vlastný svet s názvom Salt. V ňom žijú občania, slobodní duchovia, ktorí žili slobodne a nespútane, avšak teraz sú utláčaní. Hlavným poznávacím znakom hry je voľnosť a popieranie gravitácie.
Dandara vyšla aj pre platformy PC/XBox a PS4 a je dostupná aj pre Apple TV.

Dandara 600x148 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #10 týždeň

Death Point – 5,49€ (pôvodná cena 12,99€)

Death Point je špionážna hra plná vzrušenia a emócii ktorá sa odohráva v postapokaliptickej budúcnosti, ktorá neodpúšťa chyby a nedáva žiadnu šancu prežiť slabým. Hra obsahuje 10 misií približne s 12 hodinovým gameplayom.

Death Point - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #06 týždeň

Old Man’s Journey – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Hra Old Man’s Journey rozpráva príbeh života, straty, zmierenia a nádeje. Je to príbeh o starčekovi, ktorému jedného dňa príde list a on si okamžite zbalí všetko potrebné do batoha a vydáva sa na cestu, ktorá je pretkaná rôznymi logickými hádankami.

Old Man’s Journey vyšla aj vo verzii pre herné konzoly PS4, XBox ONE, Nintendo Switch a PC a získala množstvo ocenení a skvelých hodnotení:

“Nádherný zážitok.” – TouchArcade (10/10)
“Absolútna radosť pozerať sa a hrať” – The Guardian
“Rozmarná báseň” – Polygon (8/10)

Street Kart Racing – 4,49€ (pôvodná cena 5,59€)

Staňte sa šampiónom motorkár v závodnej hre Street Kart Racing, avšak cesta na vrchol bude náročná. Žiadne výhovorky ani asistencie, len ozajstné pretekanie.

GRIS – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Gris je nádejná mladá dievčina stratená vo svojom vlastnom svete, zaoberajúca sa bolestivým zážitkom v jej živote. Jej cesta cez zármutok sa prejavuje v jej šatách, ktoré dávajú novú schopnosť lepšie sa orientovať vo vyblednutej realite. Ako sa príbeh odvíja, Gris rastie emocionálne a vidí jej svet iným spôsobom, odhaľujúc nové cesty, aby preskúmala svoje nové schopnosti.

Hra GRIS je adventúra evokujúci zážitok bez nebezpečenstva, frustrácie alebo smrti. Budete skúmať starostlivo navrhnutý svet oživený jemným umením a detailnou animáciou.

Hra vyšla aj vo verzii pre herné konzoly Nintendo Switch, Playstation 4 a PC.

Witcheye – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Witcheye je oldschool farebná adventúra. V hlavnej úlohe je čarodejnica, ktorej ukradnú prísady. Hra obsahuje 50 levelov, pričom každá úroveň prinesie niečo nové, nových nepriateľov, nové prostredia, nové záhady…

The Swords of Ditto – 2,29€ (pôvodná cena 6,99€)

The Swords of Ditto je kompaktné akčné RPG, ktorá vytvára jedinečné dobrodružstvo pre každého nového legendárneho hrdinu v neúprosnom boji proti zlej vládkyni zvanej Mormo. V hre preskúmate nádherný, ale nebezpečný svet, hrozivé dungeony a vylepšite svojho hrdinu v očarujúcej dedine počas vašej snahy prekonať zlo, ktoré postihuje ostrov.

Hra vyšla aj vo verzii pre herné konzoly Nintendo Switch, Playstation 4 a PC.

Truberbrook – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Hra Trüberbrook je vzrušujúca mysteriózna adventúra, ktorá sa odohráva na nemeckom vidieku 60. rokov minulého storočia. Ocitnete sa v koži mladého amerického lekára, Tannhausera, ktorý sa ocitá v spomínanej dedinke Trüberbrook, dedinka je starnúcim ale krásnym rezortom nachádzajúcim sa niekde v nahusto zalesnenom vidieku na západe Nemecka. Tennhauser pracuje na svojej doktorskej téze a do Trüberbrooku prichádza aby sa zbavil otravného mentálneho bloku. Ale niečo v tejto dedinke nie je v poriadku, hra sa postupne vyvýja na zamotanú sci-fi adventúru. Celé prostredie hry je vyrobené v unikátnom vizuálnom štýle. Trüberbrook je point-and-click adventúra, inšpirovaná TV seriálmi ako Twin Peaks, Fakty X a Stranger Things.

Hra vyšla aj vo verziach pre herné konzoly Nintendo Switch, Playstation 4 a Xbox One.

macOS

Simple Screen Shade – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Ak pracujete v tmavej miestnosti, v miestnosti osvetlenej slnkom alebo ak zápasíte s namáhaním očí a bolesti hlavy, aplikácia Simple Screen Shade stlmí vaše displeje. Môžete si nastaviť šedý odtieň na zmiernenie jasných a živých farieb, alebo biely odtieň na zobrazenie detailov v tmavých obrázkoch. Keď budete čítať a písať, zelený odtieň uvoľní vaše oči.

Battery Time & Health – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Battery Time & Health zobrazuje v menu bare zostávajúci čas a percento nabitia batérie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.